GTA 6 bence patlayacak!

hocam doğru beklentiyi körüklüyorlar fakat bu gta 5 çıkarkende oldu diye biliyorum gta 5 e okadar tutmaz felan dediler sonuç ortada rockstar games tecrübeli bir firma ne yaptığını bilir
Allah aşkına GTA V iyi bir oyun mu? Bütün olayı Online. Bir Vice City veya San Andreas olamadı kesinlikle. Sadece Rockstar'ın yüzünü güldürdü

RDR2 oyun değil ki? Dizi-Film şeklindeki interaktif nişancılık izlencesi. Life Is Strange, Detroit falan neyse utanmasalar bu da öyle olacakmış da azıcık oyuncu aksiyona girsin demişler. Bu kadar sinematik öğe doldurunca oyunun oyunluğu kalmıyor ki?

Bu “büyük beklenti” işini de artık çok anlamıyorum. Oyun dünyası fazlasıyla doyumsuz oldu. Optimizasyon sorunu olmayan, hikayesi kaliteli ve uzun oynama süresine sahip bir oyun olsun. Sonrasında da online modu düzgün çalışan bir oyun olsun yeterli. Rockstar zaten bu işleri iyi yapıyor. İnsanlar bence beklentilerini biraz makul tutarsa daha da eğlenebilirler. Ne isteniyor nasıl bir şey bekleniyor da yapılamazsa beklenti karşılanamayacak anlamıyorum.

Klasik fanboy dostum gül geç. Ben öyle yapıyorum. Bunlar iPhone , Intel ve Nvidia'dan başkasını kullanamayan insanlar.

Hocam onlar yükselttik ve yukseltiyorlar , bizde ne kadar yükselir sonunu görmek istiyoruz.

Her iki ihtimal de mevcut fakat patlarsa Rockstar Games'in yok olacağı gibi bir cümle kurmak komik olur.

Umarım patlarlar ve yok olup giderler gıcık kaptım adamlara. Çıkacak da çıkacak bekletip duruyorlar bu kadar zaman.

Rockstar en iyi yaptığı şeyi yapacak ve yine mükemmel bir oyun çıkaracak muhtemelen.

Olm GTA 5 zaten son GTA oyunu ne Remake'inden bahsediyor

Yani demek istediğimiz şu GTA3, Vice City ve San Andreas farklı oyunlar olmasına rağmen GTA 3 adını taşıyor bu da öyle olacak GTA 6 adını taşımasını istiyoruz. Umarım anlayabilmişimdir.
Ayrıca bana oğlum deme bir daha. Nereden geliyor bu samimiyet?

Bence GTA 6 iyi bir oyun olacak ama beklentileri çok yüksekte tuttukları için patlayacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…