Hocam yaptıkları şeyler başka bir evin/mekanın interiorunu başka bir yere koymak. Tam olarak aynı interior olmuyor maalesef. Asıl amaçları roleplay ve online tarafı olur.Zaten Fivem'de sunucu sahipleri yapmıştı. Yine yaparlar. Çok daha iyisini yaparlar bence. Hikaye kısmı için bana kalırsa bir mantığı yok her binaya girip ne yapacağız? Her yeni GTA oyunu çıkmadan önce ortaya atılan ve asla gerçekleşmeyen bir iddia bana kalırsa.
Öyle demeyin. Her binada yaşayan insanların neler yaptığını izlemek ve onlarla etkileşime geçmek dünyanın en iyi şeylerinden biri olurdu. Oyunun gerçekçi hissettirmesi çok önemli ve tüm binalara ara sahnesiz vesayire girebilirsek cidden süper bir oyun keyfi olur.Zaten Fivem'de sunucu sahipleri yapmıştı. Yine yaparlar. Çok daha iyisini yaparlar bence. Hikaye kısmı için bana kalırsa bir mantığı yok her binaya girip ne yapacağız? Her yeni GTA oyunu çıkmadan önce ortaya atılan ve asla gerçekleşmeyen bir iddia bana kalırsa.
Mekan işinde inanıyorum. Bu her oyun değil Rockstar. Rockstar yaparsa yapar.RDR2 kadar ağır hikaye işleyemez. Geniş kitleye hitap etsin diye yapılıyor. Mekan işi fıs her oyunda aynı şey.
Ben de %50 inanıyorum. İnsanlar bunu hayal etmekte güçlük çekiyor ben de dahil. Çünkü daha önce bu denli devasa bir proje olsa dersin ki yapılabilir veya yapılamaz. Adamlar direkt yapılmayan için iddialı. İpucu olarak da elimizde bir tek fragman 1 olduğu için herkesin kafası karışık. Yine piyasaya öncülük edecekler ama şu binaya girme işine çok inanmak istiyorum. Milletin evine girip hırsızlık yapmak, rehin almak veya soymak falan. Sosyal medyada bunu paylaşabilmek efsane olurdu. Singleplayer altyapısı daha da güçlenirdi.Öyle demeyin. Her binada yaşayan insanların neler yaptığını izlemek ve onlarla etkileşime geçmek dünyanın en iyi şeylerinden biri olurdu. Oyunun gerçekçi hissettirmesi çok önemli ve tüm binalara ara sahnesiz vesayire girebilirsek cidden süper bir oyun keyfi olur.
Mekan işinde inanıyorum. Bu her oyun değil Rockstar. Rockstar yaparsa yapar.
O kadar olmazsa olmaz zaten GTA 5 100 gb?Bence de patlayabilir ama buyuk optimizasyon sorunlari olmadigi surece sorun olmaz gibi. Tek dilegim test edilmis buglari olmayan bir oyun cikartmalari. Bir de 200 GB olmasin da oyunu yuklemek icin dedemi evden atmayalim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.