GTA 6 bilgisayara ne zaman çıkar?

ramaz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba GTA6 PC'ye 2025'te çıkar mı? Take two yaptığı açıklamayı biliyorum ama sonuçta başlangıçta PC'ye çıkmayacakta dememiş sadece PC'den bahsedilmemiş yani benim hala umudum var gibi neticede 1,5 sene uzun bir süre optimize edilir gibi. 1,5 senede PC'ler için sizin düşünceleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
ake two yaptığı açıklamayı biliyorum ama sonuçta başlangıçta PC'ye çıkmayacakta dememiş sadece PC'den bahsedilmemiş yani benim hala umudum var gibi
RockStarın sitesinde sadece PS5 ve Xbox Series X/S yazıyor. Yani oyun ilk önce konsollara gelecek.

Rockstar hiçbir zaman PC'ye aynı anda çıkarmaz. Sony'de bunu fırsat bilip GTA 6 ile PS5 Pro çıkaracak ve PS5 satışları patlayacak. Rockstar'ın bu kararı çok doğru.
Zaten yurtdışında konsollar peynir ekmek gibi satılır.

2026 2. çeyrek - 2027 1. çeyrek.

Rockstar hiçbir zaman PC'ye aynı anda çıkarmaz. Sony'de bunu fırsat bilip GTA 6 ile PS5 Pro çıkaracak ve PS5 satışları patlayacak. Rockstar'ın bu kararı çok doğru.

Niye doğru hocam elinde PS5 var diye mi yoksa Sony babanın şirketi olduğu için mi merak ettim.

Niye doğru hocam elinde PS5 var diye mi yoksa Sony babanın şirketi olduğu için mi merak ettim.

Dostum çoğu oyun PC'ye portlanınca hatalarla dolu oluyor. Özellikle Rockstar gibi bir firmanın buglu oyun çıkarması pek hoş olmaz ayrıca bunun 4090'ı var, 1050 Ti'ı var 3060'ı var. Sen bir firma olduğunu düşün konsola mı portlamak daha kolay bilgisayara mı? Sırf bu olaydan dolayı PS5 aldım ve gerçekten rahatladım. Sony yüksek ihtimal GTA 6 çıkınca PS5 Pro çıkaracak ve Avrupa Amerika gibi yerlerde oyun için her zaman konsol tercih edilir.

PS5 satışlarının patlaması seni niye heyecanlandırdı onu merak ettim ben

Konsol kültürünün daha fazla gelişmesini istediğim için. Senin niye zoruna gitti bu kadar?

Konsol kültürü, hmmm. 30-60-120 FPS (PS5 Pro 120 FPS vaat ediyor ama bilemedim) Bu kare değelerine sizi hapseden bir kültür mü? Ben bu konsol kültürcülerini anlamıyorum açıkçası. PC'ye gamepad bağlayarak istediğiniz oyunlara erişebilirsiniz. TV yede bağlayabilirsiniz PC'yi. 360 HZ-500Hz monitörler satın alıp ortalama-üst PC'lerde 500FPS+ alıp akıcı oyun oynayabilirsiniz. Hiçbir akılıcılığı yok hiçbir artısı yok tek artısı oyunların 1 sene ya da 6 ay erken çıkması. Aksine oyunların daha pahalı olması. Enteresan bir kültür açıkçası. Geçen arkadaşımla FIFA oynamak için cafeye gittik. İnanır mısın gözlerim kör olacaktı Hz değeri yüzünden. Ben bu kadar para verip bu kadar kısıtlayan bir kültür görmedim insanı. Açıkçası konsola para vermektense mevcut PS5 Pro 50.000 TL diyelim. Giderim 50.000 TL'ye 7800x3Dli sistem toplayıp yıllar geçtikte ufak ufak parça Update'leri al sat yaparak ömrümü devam ettiririm. Konsol kültürü bana aşırı derecede para tuzağı geliyor hocam kusura bakmayın. Özet geçmek gerekirse bu kadar para verip bu kadar Hz-FPS değeri kısıtlayan bir sistemin parçası olmak istemem açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…