O zaman yine bu görev yapsını ve oynanışının da kötü olduğunu belirtiyordu yine.Ya sen de ben sevmiyorum de geç. Herkes her oyunu sevmek zorunda değil. Bir oyunun objektif olarak kötü olduğunu kanıtlamak mümkün değil zaten. Biri sever diğeri sevmez. Ayrıca sırf Enis Kirazoğlu deyince kötü mü olmuş oluyor. Enis Kirazoğlu da hareket şemasının eski hissettirdiğini söylemiş. Birçok videosunda RDR2'nin favori oyunlarından olduğunu söylüyor.
Kötü demiyor. Oynanış fazla çizgisel hissettiriyor diyor. Oyunun her yerini övüyor sadece tek bir kısmın eleştirince oyunu kötü mü bulmuş oluyor? Ayrıca oynanışı kötü olan bir oyunun metacritic'i 97 olabilir mi? Herkese göre olmayabilir, eksik yanları da olabilir ama bu oyunu tamamen sıkıcı veya kötü yapmaz.O zaman yine bu görev yapsını ve oynanışının da kötü olduğunu belirtiyordu yine.
Tek Enis demiyor bu dünya çapında dönen bir tartışma.
Ben de oynanışına kötü dedim zaten. Tabii oyunda her şeyi birebir anlatan, ne yaptığınızı söyleyen ve fazla çizgisel bir oyun yine de kimseye göre değil, anlıyorum.Kötü demiyor. Oynanış fazla çizgisel hissettiriyor diyor. Oyunun her yerini övüyor sadece tek bir kısmın eleştirince oyunu kötü mü bulmuş oluyor? Ayrıca oynanışı kötü olan bir oyunun metacritic'i 97 olabilir mi? Herkese göre olmayabilir, eksik yanları da olabilir ama bu oyunu tamamen sıkıcı veya kötü yapmaz.
Tamam dostum sana göre kötü olabilir bunda bir sıkıntım yok, sıkıntım olan yer RDR2'nin Souls gibi bir oyun olmasını istemen. Ayrıca önceki attığın videoyu da izlemiştim, kanıt, dakika isteyip hedeflediğim şey dakikayı atıp kendi kendini haksız çıkartmandı. Çünkü orada dediği şey 4:30 sularında tercih meselesi diyor, yapamadıklarından değil yapmadıklarından öyle yapmışlar diyor. Evet karakter hantal falan ama bu bana göre bir artıdır, eksi değil.O zaman yine bu görev yapısını ve oynanışının da kötü olduğunu belirtiyordu yine.
Tek Enis demiyor bu dünya çapında dönen bir tartışma.
Tamam dostum sana göre kötü olabilir bunda bir sıkıntım yok, sıkıntım olan yer RDR2'nin souls gibi bir oyun olmasını istemen. Ayrıca önceki attığın videoyu da izlemiştim, kanıt, dakika isteyip hedeflediğim şey dakikayı atıp kendi kendini haksız çıkartmandı. Çünkü orada dediği şey 4:30 sularında tercih meselesi diyor, yapamadıklarından değil yapmadıklarından öyle yapmışlar diyor. Evet karakter hantal falan ama bu bana göre bir artıdır, eksi değil.
Sana böyle bir şey söylememin sebebi ise eski konularında sürekli.
"RDR2 çok kötü, çok hantal Dark Souls hiç öyle değil mesela"
Gibisinden şeyler söylemendi. Demek istediğim şey RDR2 ile Dark Souls'u kıyaslaman, elma ile armutu kıyaslamak gibi bir şey, ikisi de çok farklı şeyler. Sen RDR2'nin Sekiro, Elden Ring gibi bir şey olmasını istiyorsun ama bu mantıksız, demek istediğim şey o.
Neyse, dakikayı atmadığın için kendimi haklı buluyorum. Dakikayı atmış olsaydın, orada demek istediğinin senin demek istediklerinde uyuşmadığını görür, yine haksız çıkardın. Dakikayı atmayarak yine haksız çıkıyorsun.
Kıyaslamadım. İmzama bakıp hayal görmüşün demek.Tamam dostum sana göre kötü olabilir bunda bir sıkıntım yok, sıkıntım olan yer RDR2'nin Souls gibi bir oyun olmasını istemen. Ayrıca önceki attığın videoyu da izlemiştim, kanıt, dakika isteyip hedeflediğim şey dakikayı atıp kendi kendini haksız çıkartmandı. Çünkü orada dediği şey 4:30 sularında tercih meselesi diyor, yapamadıklarından değil yapmadıklarından öyle yapmışlar diyor. Evet karakter hantal falan ama bu bana göre bir artıdır, eksi değil.
Sana böyle bir şey söylememin sebebi ise eski konularında sürekli
''RDR2 çok kötü, çok hantal dark souls hiç öyle değil mesela''
Gibisinden şeyler söylemendi. Demek istediğim şey RDR2 ile Dark Souls'u kıyaslaman, elma ile armutu kıyaslamak gibi bişey, ikiside çok farklı şeyler. Sen RDR2'nin Sekiro, Elden Ring gibi bir şey olmasını istiyorsun ama bu mantıksız, demek istediğim şey o.
Neyse, dakikayı atmadığın için kendimi haklı buluyorum. Dakikayı atmış olsaydın, orada demek istediğinin senin demek istediklerinde uyuşmadığını görür, yine haksız çıkardın. Dakikayı atmayarak yine haksız çıkıyorsun.
4-6 ay iyimser bir tahmin hocam, ben bilgisayar sürümü için 1 yıl geçeceğini düşünüyorum.Çokta ilginç bir bilgi değil zaten 2025 sonlarında konsola çıkacağı biliniyordu 4-6 ay sonra da PC'ye çıkacak.
4-6 ay iyimser bir tahmin hocam, ben bilgisayar sürümü için 1 yıl geçeceğini düşünüyorum.
Peki.Kıyaslamadım. İmzama bakıp hayal görmüşün demek.
İkincisi de Enis Kirazoğlu oynanışının kötü olduğunu söylüyor. Bu arada tüm Rockstar oyunları aynı formül. Ben GTA V ilk çıktığında bile hiç beğenmedim.
Eğer gerçekten merak ediyorsanız tahminime göre 4-5 ay sonra kırılır. Tabii ki şuan hangi DRM kullanacağı hakkında bilgi sahibi değilim. Denuvo falan kullanacaksa kırılması uzun sürer.Malum ortamlara PC sürüümü ne zaman düşer?