GTA 6 Çıkış Tarihi Sızdı

Kaç dolara çıkacak acaba, 60 dolar falansa alınabilir o anki hype ile oynamış olurum ayrıca spoiler yeme ihtimalim kalmaz. ama 100 dolardan fazlasını vermem indirim beklerim.

2026 ilkbahar aylarında sorunsuz halini PC'de görürüz.

Hocam Rockstar optimiazsyonda ne kadar başarılı olursa olsun. Bence yine de GTA6'nın ilk PC'ye çıkacağı vakit topallayacaklar, optimiazsyon açısından büyük sorunlar görebiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Rockstar optimiazsyonda ne kadar başarılı olursa olsun. Bence yine de GTA6'nın ilk PC'ye çıkacağı vakit topallayacaklar, optimiazsyon açısından büyük sorunlar görebiliriz.
Ustam artık topallamasınlar bir zahmet ya 😆 Hani 2025 olmuş yıl kaç kezdaha tecrübe edinilecek?

Hocam Rockstar'da yılların tecrübesi var GTA Trilogy rezaletinden sonra da ders almışlardır bence bir daha hata yapacaklarını sanmıyorum.

Dünya oyun tarihinin gelmiş geçmiş en çok beklenen oyunu sanırım GTA 6.Umarım Rockstar RDR2, GTA 5 vb diğer oyunları gibi bir şaheser hazırlar. Bence oyun dünyasına çok büyük bir şov yapacak. Ayrıca umarım ihtimal vermiyorum ama hayallerimizi suya düşürmez.

Dünya oyun tarihinin gelmiş geçmiş en çok beklenen oyunu sanırım GTA 6.umarım Rockstar RDR2, GTA 5 vb diğer oyunları gibi bir şaheser hazırlar. Bence oyun dünyasına çok büyük bir şov yapacak. Ayrıca umarım ihtimal vermiyorum ama hayallerimizi suya düşürmez.

Hayalleri ne kadar yüksek tutarsan o kadar çok hayal kırıklığına uğrarsın hocam. Beklentiyi düşük tut ki oyundan daha fazla zevk alabilesin. Şahsen ben öyle yapıyorum. Evet çok bekliyorum GTA 6'yı fakat çok da beklenti içerisine girmiyorum. Neticede bu bir oyun. En fazla ne olabilirki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı