GTA 6 Çıkış Tarihi Sızdı

Umarım PS5'te rahatça oynayabilirim demek istiyorum ama çıkınca olacak fiyatı yerine bir DualSense daha alabilirim sanırım.

@ReloadingData, katılıyorum. 10 sene boyunca bu oyunun çıkmasını beklemişiz. GTA 5'in aynısını sunarlarsa da oynamak istemem açıkçası.

@ReloadingData, katılıyorum. 10 sene boyunca bu oyunun çıkmasını beklemişiz. GTA 5'in aynısını sunarlarsa da oynamak istemem açıkçası.

Umarım şu arabanın parçalanma olayını eklerler GTA 5 gibi 50 takladan sonra sağlam kalmaz araba.

@bdxmrz, onu GTA 4'de daha iyi yapmışlardı diye hatırlıyorum sanki. GTA 4'de daha iyi yapıp 5'de onu yapamamaları da saçma geliyor.

@333365 Evet, GTA 4'te parçalanma yamulma mekaniği daha iyiydi ama GTA 5'te kaldırdılar.
Aslında kalkmadı ama yapmak o kadar zor ki arkadaşım beni kepçe ile yere vura vura anca tek tekeri sökmüştü.

GTA 4'de yapıp 5'de yapamamaları saçma geliyor. Umarım 6'da dikkat ederler.

Umarım oyunu tam, detaylı ve fragmandaki grafiklerden daha kaliteli çıkarırlar. Bu yeter bana. Düşünsenize fragmandan tam 9 ay geçti oyunu bayağı bir geliştirmeleri lazım.

Technopat iyi ki bozuldu, yoksa TR'de daha iyi GTA 6 reklamı olmazdı ha .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…