GTA 6 çıkış tarihi sızdırıldı iddiası

KunRois

Kilopat
Daha fazla  
Güney Amerikalı bir perakendeci, GTA 6’nın çıkış tarihini yanlışlıkla internete sızdırdı: 17 Eylül 2025. Ancak bu bilgi kısa süre içinde mağaza tarafından kaldırıldı.

20250130_223741.jpg

Güney Amerikalı bir perakendeci, GTA 6’nın çıkış tarihini yanlışlıkla internete sızdırdı: 17 Eylül 2025. Ancak bu bilgi kısa süre içinde mağaza tarafından kaldırıldı.

Eki Görüntüle 2412059
Bana pek inandırıcı gelmedi, sürekli farklı tarihler "sızıyor".

Eki Görüntüle 2412059
GTA 5 ile aynı tarih diyor, bana aynı tarihde çıkarmazlar gibi geliyor, ama yakın zamanlarda çıkar Eylül, Ekim zamanı gibi geliyor.

Eki Görüntüle 2412059
Bence doğru değil.
GTA 6 Diye Hıyar göndermiştir millete.

Oyun çıksa bile belki ben 10 yıl sonra oynayacam yada hiçbir zaman ama şu kesin 2025 te çıkacak 2. Fragmanda ise büyük ihtimalle önspariş için olacağını düşünüyorum :)

Eki Görüntüle 2412059
Daha önce de IMDB tarafından sızdırma teorisi vardı. Orada da 27 Ekim diyordu. Yani ertelenmediği sürece evet sonbaharda çıkacak. Tahminen ekim veya kasım olacağını düşünüyorum ben.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı