İlk indirimde alırım. Buglar ve optimizasyon sorunları bir nebze iyileşmiş olur o zamana kadar zaten.
Epic Games ve GTA 6 ücretsiz öyle mi? Steam bile buna güldü dostum.Belki Epic Games ücretsiz verir bilemeyiz![]()
O oyunu ücretsiz veremezler batarlar çok para harcadılar zararı kapatmaları gerek.İlk Çıktığında aşırı pahalı olur 1 sene veya 2 sene beklersek belki Epic Games ücretsiz verir bilemeyiz![]()
PS5 için alıp almamak konusunda şüpheliyim. Uncharted, Spıder-man tarzı oyunlar kontrolcü ile sarsa da mesela PS5 üzerinden RDR2 ve GTA 5 oynamıştım PC ile aynı keyfi vermiyor. Hali hazırda PC'ye gelince zaten alacağım ama PS5 için düşünüyorum. Ama PC'ye geldiğinde net alırım. Minimum 1000 saatimi gömeceğim bir oyun için 3, 4k verilebilir bir para şu piyasada.Tabii bu erken soru olacak ama oyun ortalama 3000 küsur TL. Siz olsaydınız verir miydiniz?
Ben veririm. Zaten başka ne için çalışıyorum ki, tabii ki yemek için.Tabii bu erken soru olacak ama oyun ortalama 3000 küsur TL. Siz olsaydınız verir miydiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.