GTA 6 Çok Yakında Duyurulabilir

Çık artık be oyun...
Rockstar bence oyuncular tam Rockstar çalışanlarının ve Rockstar'ın değerlerine müstehcen sözler söylerken yayinlayacaklar trailer'i . Beklenmedik bir zaman bekliyorlar.

Harbiden, yorumlara çökmüşler ama. Bence patronun degişik fikirleri var. Bu kadar teori ve bu kadar beklenti boşuna uretilmedi diye düşünüyorum. İllaki bir şey verir bence şu günlerde.

Benim düşüncem hocam, teoriler güzel eyvallah coğu da mantıklı sayılabilecek(Çıkış ve duyurulma tarihlerinin salı ve ekim ayları olması) ama her zaman bu olayda kalacaklar diye bir husus yok. Bu bir döngü gibi gözükse de bunu bozabilirler. Mesela oyun gider aralık ayında duyurulursa her şey bu sefer çürümüş olacak.

Benim düşüncem hocam, teoriler güzel eyvallah coğu da mantıklı sayılabilecek(çıkış ve duyurulma tarihlerinin salı ve ekim ayları olması) ama her zaman bu olayda kalacaklar diye bir husus yok. Bu bir döngü gibi gözükse de bunu bozabilirler. Mesela oyun gider aralık ayında duyurulursa her şey bu sefer çürümüş olacak.

Doğru söylüyorsun da şimdi bu hype ve oyunun çıkmasına kalan az zaman ile trailer için çok güzel bir aralık gibi gözüküyor. Bu kar yanlışsa yanlış de. Rockstar'ı ben yönetsem bu kadar geç kalınmasına müsaade etmezdim. Aralıkta çıksa zaten 2 yıl sonra da oyun çıksa. 2026 yılından bahsediyor olacağız ve bu çok geç değil mi hocam haksız mıyım?

Benim düşüncem hocam, teoriler güzel eyvallah coğu da mantıklı sayılabilecek(Çıkış ve duyurulma tarihlerinin salı ve ekim ayları olması) ama her zaman bu olayda kalacaklar diye bir husus yok. Bu bir döngü gibi gözükse de bunu bozabilirler. Mesela oyun gider aralık ayında duyurulursa her şey bu sefer çürümüş olacak.
Yani duyurulmasi için daha iyi bir tarih yok. Take Two 2025 Malı yılı için 8 Milyar Dolardan bahsediyor. Bu oyun GTA 6 olabilir. Red Dead Redemption 3'un bu kadar satacağını düşünmüyorum. Bura da da çıkış tarihi maksimum 2024 Kasım veya 2025 gibi gözüküyor . Trailer'i da oyundan bir kaç ay önce yayinlamazlar diye düşünüyorum.

Doğru söylüyorsun da şimdi bu hype ve oyunun çıkmasına kalan az zaman ile trailer için çok güzel bir aralık gibi gözüküyor. Bu kar yanlışsa yanlış de. Rockstar'ı ben yönetsem bu kadar geç kalınmasına müsaade etmezdim. Aralıkta çıksa zaten 2 yıl sonra da oyun çıksa. 2026 yılından bahsediyor olacağız ve bu çok geç değil mi hocam haksız mıyım?

Oyunun şu an ne aşamada olduğunu gizlilik sözleşmesi imzalayanlar dışında kimse bilemez.

O yüzden, ortada daha yapım aşaması bitmemiş ve hala daha sürecek bile olabilir.

Bu sefer ise, duyurulduğu zaman eğer birden fazla erteleme alırsa o zaman daha büyük sıkıntı.

2 Milyar gibi bir bütçe ayrıldı ise, bunun sonucu da büyük olması ve uzun olması gerek. Bence.

Oyunun şu an ne aşamada olduğunu gizlilik sözleşmesi imzalayanlar dışında kimse bilemez.

O yüzden, ortada daha yapım aşaması bitmemiş ve hala daha sürecek bile olabilir.

Bu sefer ise, duyurulduğu zaman eğer birden fazla erteleme alırsa o zaman daha büyük sıkıntı.

2 Milyar gibi bir bütçe ayrıldı ise, bunun sonucu da büyük olması ve uzun olması gerek. Bence
Kanka haklısın ama adamları malı yıllık tahminini kaçırması şirketin değerini etkilemez mi ? Bu sefer de oyuna aşırı hype oluşacak . İnsanlar aşırı büyük bir şey bekleyecek ve küçük bir eksiklite bile Rockstar'a büyük ekşi yazacak. Ben bile bile yayınlanmadığını düşünüyorum. Yani, şu haftalar da belli bir tarih bekliyorlar başka bir açıklaması olamaz. Ya da oyun da trailer da hazır değıl.

Haftaya da 31 Ekim salıya geliyor o zaman da olmazsa bu yıl zor gibi.
Kanka şaka mi yapiyorsun seneye oyun çıkıyor zaten. Hadi bilemedin 1.5 yıla

Kanka haklısın ama adamları malı yıllık tahminini kaçırması şirketin değerini etkilemez mi ? Bu sefer de oyuna aşırı hype oluşacak . İnsanlar aşırı büyük bir şey bekleyecek ve küçük bir eksiklite bile Rockstar'a büyük ekşi yazacak. Ben bile bile yayınlanmadığını düşünüyorum. Yani, şu haftalar da belli bir tarih bekliyorlar başka bir açıklaması olamaz. Ya da oyun da trailer da hazır değıl.

Reis nerden biliyorsun şirkete gidip de sordun mu? Belki bu 24 26 ekim söylentilerinden sonra yine ekim yine salı olsun diye 31'ine ayarlamış olabilir beklenmedik olsun diye.

Kanka haklısın ama adamları malı yıllık tahminini kaçırması şirketin değerini etkilemez mi? Bu sefer de oyuna aşırı hype oluşacak. İnsanlar aşırı büyük bir şey bekleyecek ve küçük bir eksiklite bile Rockstar'a büyük ekşi yazacak. Ben bile bile yayınlanmadığını düşünüyorum. Yani, şu haftalar da belli bir tarih bekliyorlar başka bir açıklaması olamaz. Ya da oyun da trailer da hazır değıl.

Şu şirket mevzusunu kim çıkardı. Bana kaynak veya isim verebiliri misin?

Şu şirket mevzusunu kim çıkardı. Bana kaynak veya isim verebiliri misin?
İlk Enis Kirazoğlu'nu dinlediğim de bunu öğrenmiştim ama. Kaynak olarak bir çok yabancı yerli site var. Bır kaçında bunun bir spekülasyon olduğu yazıyor ama. CEO'nun dediklerine göre 24.Mali yıl olmasa da 25.Mali yıl da büyük bir başarı yakalanacağı söyleniyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı