GTA 6 Epic Games'e gelir mi?

Arkadaşlar gelir gelmez onu bilemeyeceğim ama dolar üzerinden aldığımız için gelir gelmez alın 2-3 sene sonra özellikle PC için kaç para olacağını bilemeyeceğiz her dakika zam yiyoruz çünkü.

Umuyorum. Ben anlamıyorum Sony hangi kafa ile ortada oyun yokken, pandemide ortalıkta kaos yaşanırken konsol çıkaracağız diye tutturdu. Yarım yamalak alet çıkardılar şimdi yine oyun sektörüne ayak bağı olacaklar.

Piyasada 7800X3D ve RTX 4090 gibi basamakları çifter çifter çıkmış absürt donanımlar varken git şimdi 3700X ve 5700 XT gücünde cihaza sabahtan akşama optimize et oyunları. Neymiş 4K 60 FPS oyun oynatacakmış.

Gelir dostum. Fakat bilgisayara 2025 yılında çıkacağı bir meçhul. Konsollarda Epic kullanamayacağın için maalesef gelse bile geç geleceği de bir gerçek.

Muhtemelen GTA San Andreas ve Half-Life 2 zamanı yaşanan konsolların yetersizliği olayını tekrar etmek istiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…