GTA 6 Epic Games'e gelir mi?

GTA 5'in PS3 portu sırf yapılmış olmak için var gibi bir bir şey. HUD tasarımının eski ve kötü olması, FPS'in 20-25 arasında çalıştığı yerler olması ve açık dünyada sıkça 30'un altına düşmesi, üstteki fotoğraftada gözüktüğü gibi her şeyin fazla yapay olması ve AA'nın hiç olmaması yüzünden keskinliğin hiç olmaması gibi kötü özelliklere sahip GTA 5'in PS3 portu. Umarım PS3'ün son(7.) yılında yaşanan bu olay PS5'in 5. yılında yaşanmaz.

Umuyorum. Ben anlamıyorum Sony hangi kafa ile ortada oyun yokken, pandemide ortalıkta kaos yaşanırken konsol çıkaracağız diye tutturdu. Yarım yamalak alet çıkardılar şimdi yine oyun sektörüne ayak bağı olacaklar.

Piyasada 7800X3D ve RTX 4090 gibi basamakları çifter çifter çıkmış absürt donanımlar varken git şimdi 3700X ve 5700 XT gücünde cihaza sabahtan akşama optimize et oyunları. Neymiş 4K 60 FPS oyun oynatacakmış.

Gelir dostum. Fakat bilgisayara 2025 yılında çıkacağı bir meçhul. Konsollarda Epic kullanamayacağın için maalesef gelse bile geç geleceği de bir gerçek.

Umuyorum. Ben anlamıyorum Sony hangi kafa ile ortada oyun yokken, pandemide ortalıkta kaos yaşanırken konsol çıkaracağız diye tutturdu. Yarım yamalak alet çıkardılar şimdi yine oyun sektörüne ayak bağı olacaklar.

Piyasada 7800X3D ve RTX 4090 gibi basamakları çifter çifter çıkmış absürt donanımlar varken git şimdi 3700X ve 5700 XT gücünde cihaza sabahtan akşama optimize et oyunları. Neymiş 4K 60 FPS oyun oynatacakmış.
Muhtemelen GTA San Andreas ve Half-Life 2 zamanı yaşanan konsolların yetersizliği olayını tekrar etmek istiyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı