CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 10 Mayıs 2022 #51 alp15eren dedi: Bazı sayfalar 13 bazılarıda 16 diyor. Ben ikisinede inanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de inanmıyorum. Bu kadar hızlı fragman çıkamaz. Yapımına bile belki yeni başlamışlardır ne ara fragman yapacaklar?
alp15eren dedi: Bazı sayfalar 13 bazılarıda 16 diyor. Ben ikisinede inanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de inanmıyorum. Bu kadar hızlı fragman çıkamaz. Yapımına bile belki yeni başlamışlardır ne ara fragman yapacaklar?
Clurtix Decapat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 544 Çözümler 1 10 Mayıs 2022 #52 Aman Allahım! Sürprizbozan: Bir sonraki başlık GTA 6 Fragmanı beklenenden geç yayınlanabilir.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.841 Makaleler 1 Çözümler 44 10 Mayıs 2022 #53 CHRİS W4LKER dedi: Ben de inanmıyorum. Bu kadar hızlı fragman çıkamaz. Yapımına bile belki yeni başlamışlardır ne ara fragman yapacaklar? Genişletmek için tıkla... Uzun süredir yapılıyordur bence. Rockstar bu kadar erken duyurmazdı. Ama asıl sorun yıllardır bu tarz şeyleri görüyoruz. Prim kasmak için sürekli uyduruyorlar. Kaç yıldır oyun beklediğimizden erken gelecekmiş sözde.
CHRİS W4LKER dedi: Ben de inanmıyorum. Bu kadar hızlı fragman çıkamaz. Yapımına bile belki yeni başlamışlardır ne ara fragman yapacaklar? Genişletmek için tıkla... Uzun süredir yapılıyordur bence. Rockstar bu kadar erken duyurmazdı. Ama asıl sorun yıllardır bu tarz şeyleri görüyoruz. Prim kasmak için sürekli uyduruyorlar. Kaç yıldır oyun beklediğimizden erken gelecekmiş sözde.
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.459 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #54 CHRİS W4LKER dedi: Ben de inanmıyorum. Bu kadar hızlı fragman çıkamaz. Yapımına bile belki yeni başlamışlardır ne ara fragman yapacaklar? Genişletmek için tıkla... GTA VI minimum 2014 yılından beri geliştiriliyordur. Yeni başlamış olmaları imkansız. RDR2 çıkınca full-production'a girmiştir.
CHRİS W4LKER dedi: Ben de inanmıyorum. Bu kadar hızlı fragman çıkamaz. Yapımına bile belki yeni başlamışlardır ne ara fragman yapacaklar? Genişletmek için tıkla... GTA VI minimum 2014 yılından beri geliştiriliyordur. Yeni başlamış olmaları imkansız. RDR2 çıkınca full-production'a girmiştir.
Fur1907kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 1.507 Makaleler 1 Yer Mersin 20 Eylül 2022 #55 Fragmana gerek kalmadı.