GTA 6 Fragmanı Resmi Olarak Yayınlandı

Hocam düşüncene saygı duymakla birlikte saçma buldum. Kariyer yapma falan filan çok spesifik beklentilerin var senin. GTA dediğimiz şey zaten adından da belli soygun, hırsızlık. Sosyal medyanın olması da çok kapsayıcı bir şekilde gerçek hayatı yansıtacak bence. Hayatımızın %80'i sosyal medya zaten...

Bu trailer olmamış. Kim ne derse desin. Klasik sjw etkisinde saçma sapan tiktok akımlarının olduğu popüler kültür oyunu gibi duruyor. Umarım yanıltır.

Herhalde gördüğüm en komik istek buydu forum kuralları olmasa dalgamı çok güzel geçerdim dua et .merak etme ya eskiden herkesin isteği tüm binalara girilebilmesiydi bu oyunda az biraz yapacaklar gibi 20 yıl sonra onu da yaparlar tabii sen o kafayla o kadar yaşayabilirsen görürsün.

Türkçeye destek vermemek konusunda çok inatçılar. Tam olarak 15 adet alt yazı seçeneği var ama Türkçe yok. Bunlar Türkçeyi ekleyene kadar Türkiye'nin resmî dili Arapça olacak bu gidişle...
Fragman ilk yayınlandığında Türkçe altyazı vardı ancak kısa bir süre sonra kaldırıldı. İlginç.

Hay sızıntınıza harikulade fantastik şeyler uygulayayım ya okuldan eve bir geldim fragman yayınlanmış.

Luciaya aşık oldum abi bu ne tatlılık. Bir de latinmiş en sevdiğim

Dosya Ekleri

• gta 6 latin.png
    2,3 MB · Görüntüleme: 45

Bir oyunda oynanış iyi olmadıktan sonra grafiklerin hiçbir anlamı yok. Film izlemiyoruz oyun oynuyoruz.

Fragmanı o kadar çok izledim ki sanki, çok daha önceden izlemişim gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…