GTA 6 fragmanı sızmış olabilir mi?

Eğer bu fragman gerçekse ve bu Trailer'i süreceklerse piyasaya tam bir hayal kırıklığı ben böyle bol aksiyonlu polis kovalamacası filan olan trailer beklerdim beklediğim trailer tam olarak şuna benzer @O Görkem
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Paylaşımı yapan YouTube kanalının adı bile "Unreal Concepts" iken videoyu ciddiye almak...

Eğer bu fragman gerçekse ve bu Trailer'i süreceklerse piyasaya tam bir hayal kırıklığı ben böyle bol aksiyonlu polis kovalamacası filan olan trailer beklerdim beklediğim trailer tam olarak şuna benzer @O Görkem

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rockstar'ın fragmanları çok iyi oluyor. Eminim bunun 10 katı iyi olacaktır.

Fragman içerik tahminim:
Oyunda ilk defa kadın karakter olacağından gösterişli bir şekilde kadın karakter gösterilecek ki oyuncuların bu karaktere isinabilmeleri lazım.
Oyun Vice City'de geçeceginden dolayı gösterişli, ışıklı mışıklı sahneler çok olacak, karanlık temali (GTA 4 gibi) bir oyun olmayacak.
Fragman yüksek kalitede olacak, grafikleri gözümüze gözümüze sokacaklar, özellikle yansımalar, ışıklar yoğun olacak.
Bol bol araba göreceğiz.

Fragman içerik tahminim:
Oyunda ilk defa kadın karakter olacağından gösterişli bir şekilde kadın karakter gösterilecek ki oyuncuların bu karaktere isinabilmeleri lazım.
Oyun Vice City'de geçeceginden dolayı gösterişli, ışıklı mışıklı sahneler çok olacak, karanlık temali (GTA 4 gibi) bir oyun olmayacak.
Fragman yüksek kalitede olacak, grafikleri gözümüze gözümüze sokacaklar, özellikle yansımalar, ışıklar yoğun olacak.
Bol bol araba göreceğiz.
15 bin tane farklı araba modeli olacak diyorlar hepsi de modifiye edilebilecekmiş adamlar hem aksiyon hem yarış oyunu piyasasını ele geçirecekler. Arabalar gerçek markalı olacak diyorlar ama tam bilmiyorum.

Fan made trailerlerdeki arabaların hepsi lisanslı. Adamlar GTR, RS6, 911 gibi arabalarla fan made fragman yapıyor. Bu kadar bütçe ayrılıyor keşke araçlarda lisanslı olsa. Ben GTA 6da soyguna RS7 ile gitmek isterdim mesela.

Bence olur bu sefer.
Hiç bir zaman olmadı hiç bir zaman da olmaz, o firmalardan lisans almak için yirmi takla atacak bir firma değil rockstar ayrıca gereksiz ve saçma bir bütçe ayrımına yol açar, ve araç firmaları genelde oyunlarda araçlarının yirmi parçaya ayrılmasını istemezler küçük çizikleri anca kabul ederler bknz forza veya gt.

15 bin tane farklı araba modeli olacak diyorlar hepsi de modifiye edilebilecekmiş adamlar hem aksiyon hem yarış oyunu piyasasını ele geçirecekler. Arabalar gerçek markalı olacak diyorlar ama tam bilmiyorum.
2 milyar dolar bütçeyle her şeye ihtimal verilebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı