GTA 6 Fragmanı Yakında Yayınlanabilir

GTA IV'den sonra GTA serisi benim için bitti, GTA IV gibi bir oyundan sonra GTA 5'in gelmesi hoş olmadı. Umarım GTA 6, GTA 4'e benzer.

GTA 4 benim en sevmediğim GTA oyunuydu, oyun neredeyse siyah beyazdı ve oynayışını pek sevmemiştim, optimizasyonuda çok kötüydü, bence umarım GTA 5 yolundan devam eder renkli bir hava.

GTA 4 benim en sevmediğim GTA oyunuydu, oyun neredeyse siyah beyazdı ve oynayışını pek sevmemiştim, optimizasyonuda çok kötüydü, bence umarım GTA 5 yolundan devam eder renkli bir hava.
Optimizasyon konusunda katılıyorum. GTA V bana çok çocuk oyunu gibi gelmişti bitireli 5 sene oldu hala oynamadım, GTA'yı yapan karanlık havasıdır zaten.

Driver serisinin hatasını hatırlayın. "Erken harekete geçmek." Driver'den de beklenti çok büyüktü şirket GTA'nın yükselişinden korkup erken yayınlamıştı oyunu. Hatalar doluydu tabi üstüne şirketin hataları,sahte yorum satın alma vb. GTA6 için beklenti o kadar fazla ki gerçekten yapacakları oyun beklentiyi karşılar mı bilmiyorum. GTA5'in grafik paketleri bile mükemmel oluyor onlardan aşağı kalır yanı olmaz GTA6'nın..

Rockstar PC düşmanı bir şirket. Önce konsola getirir 1-2 sonra PC'ye pek de düşük olmayan sistem gereksinimleri ile getirirler.

Rockstar'ın sahibi TakeTwo değil mi?
Evet T2. Yanlış bilgi vermiş arkadaş, 2K T2'nun alt markası.

İfadeler: 900
Ulan hadi be beklemekten yorulduk.
Rockstar'dan tek isteğimiz. Death Stranding gibi optimizasyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…