GTA 6 Fragmanı Yakında Yayınlanabilir

Fragmanın yakında yayınlanabilir olması da haber olmasın artık bu sitede. Bu kadar mı haber yapacak bir konu kalmadı oyun dünyasında. Hem de yöneticilerin böyle konu açması daha da fena. Şimdi bende konu açayım mesela. Konu başlığı da "GTA 6 dan sonra GTA 7 gelebilir". olsun. Bu konu ne kadar komik ise bu haber de o kadar komik.

GTA 6'yı sabırsızlıkla bekliyorum ve GTA şehirlerinde en sevdiğim de Vice City idi. Eğer VC'de geçerse de harika olur.
Yalnız GTA 5 gibi fizikleri yok sayarsa GTA 4'e göre üzer beni.
GTA 4 kadar gerçekçi GTA VC kadar renkli GTA 5 gibi özgürlükçü bir harita ile muazzam olur küçücük kalır yoksa VC :)
Tabii optimizasyonu da unutmayalım. GTA 4'ü bilgisayarda oynamıştım ama her yüklediğimde ayar yapmaktan bıkmıştım. Bana göre öncelik optimizasyonda olmalı GTA 5 o konuda şahane.
Bu arada oyun ilk baş tamamen çıkmayacak güncelleme ile tamamlanacağı falan söyleniyor.
Eğer öyle olursa ilk başta eski VC'de de başlayabiliriz.
Belki biliyorsunuzdur GTA VC RAGE diye yamalar var GTA 4'e yapılan. Ben en çok eski oyunları rage motoru ile oynamayı seviyorum.

Rockstar PC düşmanı bir şirket. Önce konsola getirir 1-2 sonra PC'ye pek de düşük olmayan sistem gereksinimleri ile getirirler.

Rockstar'ın sahibi TakeTwo değil mi?
Kusura bakmayın, kafam karışmış. Raporladım mesajımı.
Evet T2. Yanlış bilgi vermiş arkadaş, 2K T2'nun alt markası.
Doğru, kafam karışmış zaten benziyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı