Sürprizbozan GTA 6 hakkında yeni detaylar sızdırıldı!

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dusk06

Decipat
Yer
Ankara | Türkiye
Daha fazla  
Daha öncesinde Jason ve Lucia'nın isim ve soyadlarını sızdıran gameroll ortaya yeni detaylar attı. (%100 gerçek değildir)

Özet halinde buraya yazdım.

• Tamamen keşfedilebilir alışveriş merkezleri.
  • Haritada 700'den fazla girilebilir mağaza.
  • Karakter seçme: Sadece jason / sadece lucia / eşzamanlı soygunlar için çift kontrol. (3 seçim)
  • Sınırlı silah taşıma, diğerleri için araç bagajı.
  • Lucia'nın ayak bileğinde ki kelepçe erken kaldırılıyor, oynanışa etkisi yok.
  • Jason'un yeteneği: Ağır çekim ve zayıf nokta hedefleme.
  • Lucia'nın yeteneği: Ağır çekim ve yüksek hasarlı atış.
  • NPC'ler silahların çıkarılmasına tepki veriyor, karakterler yürürken otomatik olarak silah kılıfa giriyor.
  • Zıpkın mevcut.
  • Lucia'nın bir çocuğu var, ancak hikayede önemli bir rol oynamıyorlar.
  • NPC'ler ile diyalog var.
  • Vice City en büyük yerleşim yeri.
  • Yerde sürünme mekaniği kaldırıldı.
  • Dinamik siper sistemi kaldırıldı, manuel olarak yapılıyor.
  • 5 hikaye bölümünden oluşacak.

Sınırlı silah taşıma ve büyük ihtimalle RDR2'deki envanter olayları olacak o klasik GTA eğlencesine nasıl bir etkisi olur bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karakter seçme olayını anlamadım. Oyunun başında Jason seçersek sadece Jason ile mi oynayacağız. Ara görevlerde değişebiliyor denmiş ama istediğim zaman karakterler arası geçiş olmayacak mı yani GTA V'deki gibi?

Çok beğenmedim açıkçası, böyle detaylar küçük görünse de oyun zevkine etki edebiliyor büyük bir şekilde. Umarım yapılmaz veya düzgün bir şekilde yapılır.
Yani bazı detayları bende beğenmedim ama değişiklik gösterebilir mesela birden fazla silah taşıyamama olayı bana garip geldi.

Karakter seçme olayını anlamadım. Oyunun başında Jason seçersek sadece Jason ile mi oynayacağız. Ara görevlerde değişebiliyor denmiş ama istediğim zaman karakterler arası geçiş olmayacak mı yani GTA V'deki gibi?
Yok olacak hocam sadece derken 2 seçenek + ikisini aynı anda kontrol etme özelliği.

Keşke bunca gerçekçiliğin yanında lisanslı araba markaları ekleselerdi...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı