GTA 6 için hangi ekran kartı alınmalı?

Bütçe
5-7 Bin arası
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart; asrock b550m hdv
işlemci; r5 5600
Ekran kartı; asus dual rx6600 8gb
Ram bellek; gskill flarex 2x8 3200mhz cl16
kasa+psu; msi forge mag 100A
Meslek
yapı denetim şefi
R5 5600 işlemcim var. RX6600 almayı düşünüyorum. GTA 6 için ön gören veya bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi?

R5 5600 işlemcim var. RX6600 almayı düşünüyorum. GTA 6 için ön gören veya bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi?

AMD kartlar GTA oyunlarında hep sorun çıkarıyorlarmış diye duydum. Eğer bütçeniz yetiyorsa RTX 4060 da bakabilirsiniz ama belki GTA 6'da durumu düzeltirler ve AMD kartlar da sorun çıkarmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ortada sistem gereksinimleriyle alakali bir bilgi yok bildigim kadariyla, ancak RX 6600 ile her turlu oynayabilecegini rahatlikla soyleyebilirim. Hangi ayarda oynarsin, orasini bilmem.

En düşük ayarlarda oynamak için alabilirsin.

2026'da PC'ye grafikleri daha da iyileştirelerek gelecek bir oyuna şimdiden ekran kartı falan alınmaz.

Şu anki ekran kartım zaten kötü. Yenilemek istiyorum ve 2025i bekleyecek kadar da vaktim yok açıkçası.

Şu anki ekran kartım zaten kötü. Yenilemek istiyorum ve 2025i bekleyecek kadar da vaktim yok açıkçası.

2,5-3 sene uzun bir süre. Şu anki ekran kartın kötüyse al RX 6600'ünü tüm güncel ve daha önce çıkmış oyunları keyfince oyna. 2026 geldiğinde tekrardan düşünürsün.

Devamlı yeni ürünler çıkacak, daha güçlü ekran kartları ikinci elde çok daha ucuzlayacak, fırsat çok. Her zaman upgrade yapabilirsin. Yalnızca GTA VI için şimdiden kasma o kadar. En az dolu dolu 2 senen var onu düşünecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı