GTA 6 için hangi PlayStation modeli alınmalı?

Lactee

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, GTA 6 oynamak amaçlı PS alacağım fakat Slim ile normal versiyon arasında kaldım. Aralarında nasıl farklılıklar var yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim düşüncem; Slim kasa ince olduğundan dolayı ısınma problemi olabilir diye düşünüyorum bu her konsol da öyleydi. Bende PS4 Slim kasa vardı mesela oyunlar da ateş gibi oluyordu. Bence normal Digital olan sürüm haliyle işini görecektir. Ama yorumlarına bir bak derim veya burada kullanan arkadaşlar varsa artısı veya eksisini söylerler.

Daha iyi soğutma ve sessiz cihaz istiyorsan ps5. Ekstra sürücü takarım, daha küçük hafif olsun dersen de slim. Performansı ikisininde aynı. Bence büyük al fiyatı da ucuz olabiliyor büyüklerin.

Arkadaşlar selamlar, GTA 6 oynamak amaçlı PS alacağım fakat Slim ile normal versiyon arasında kaldım. Aralarında nasıl farklılıklar var yardımcı olabilecek var mı?
Ben slim aldim gayet güzel ve sessiz calisiyor ayrica 1 tb hafiza olmasida avantaj görünüs olarak fat kasadan daha güzel duruyor performans acisindan hic bir farki yok ayni özelliklere sahipler

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı