GTA 6 için hazır olduğu söylentileri

Bu kısmı görünce gerçek olmadığını doğruladım bile, GTA V zaten 2013'te çıktı o zaman GTA V'yi nasıl oluşturdular?
GTA 5 GTA 4 çıkmadan önce geliştirildiğini düşünürsek biraz olabilir gibi ama yalan duruyor.

Henüz bir trailer bile yapılmamış. Çıkması 1-2 yıl alır ama çok yakında çıkacağını sanmıyorum.

Ben eski Rockstar çalışanıyım ve GTA 6 2000 yılında hazırdı ama can sıkıntısından 2023 yılında çıkartacağız ve GTA Online para getirmeye devam ederse 2055'e kadar GTA 6 yok.

Biraz daha "aktif" beklettirmek için söyledikleri yalan. Fiyatı hakkında, ortalama 500 TL olacağını düşünüyorum.

Bence 260TL bandında olur fiyatı ve PS4/Xbox One için çıkar henüz yeni nesil konsollar çok yaygınlaşmadı. Ama bunlar bugün çıkarsa olacak şeyler henüz ciddi bir söylenti yok ve fragman bile gelmedi şu an GTA 6'dan tek beklentim en az RDR2 kadar iyi olması.

Birincisi gta 5 yeni konsollara yeni bir şekilde geldi. Cyberpunk gibi bir hatası olmasında büyük linç yemekle kalmaz, zarara girerler ki bunun olacağını sanmıyorum. Fiyatı pslerde 500tl olsa PC de 250 TL olsa yeridir. Beklentim fazla yok çünkü oyun piyasası o kadar gelişmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…