GTA 6 İçin Metacritic sayfası açıldı

Böyle yaparak gittikçe insanları sinirlendiriyorlar. Ama tabi ne umurlarında ki hala milyonlarca para cukkalıyorlar Online kısmından.
Leslie Benzies şu an kafasını duvara vuruyordur neden bunlara Online modu ekleme fikrini verip destekledim diye.

Keşke tek kuruş bile kazanamayacak duruma gelseler. Anca o zaman düşünmeye başlarlar insanlar bizden bir haber bekliyor oyunumuza ne oldu ne bitti diye.
Ben firmanın şakasız batmasını istiyorum bu arada. Ulan Ubisoft bile daha insaflı. En azından AC 3 oyununu cilalayıp grafikleri yenileyip kontrolleri düzeltip mütevazilikten 40 dolar istiyorlar. Bunlar 2010 oyunu olan RDR oyununun dümdüz X360 portunun PS4-Switch platformlarına gelmesine 50 dolar istiyor.

Rockstar da suç yok. Tamamen bunu teori üzerine kuran ınsanlarda suç var.

Rockstar ise böyle dalga geçer.

Son düzenleme:
Leslie Benzies şu an kafasını duvara vuruyordur neden bunlara Online modu ekleme fikrini verip destekledim diye.
Rockstar her zaman paragöz bir şirketti kaliteli oyunları ile hep kapattı o açığını ama en az 6 yıldır geliştirilen oyunu hakkında tek bir tweet bile atamıyorlar. "Geliştirmekte olduğumuz oyunumuz şu noktada şu kadar kaldı" gibisinden. Rezillik.

Rockstar da suç yok. Tamamen bunu teori üzerine kuran ınsanlarda suç var.

Roskstar ise böyle dalga geçer.
İnsanlar beklemekten yoruldu kendi kendilerini mutlu etmek istiyor artık. Şirket kendi halinde umursamıyor parası cebine geliyor nasıl olsa. Hayal kırıklığı yaratıyorlar ama yayınlamadıkları her gün.

Yönetim duştu zor bu saatten sonra, He bir ihtimal var mı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…