GTA 6 İçin Metacritic sayfası açıldı

• Konuyu başlatan 662040
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 211
  • Görüntüleme 13.516
Maalesef patladı 26 Ekim haberleri Rockstar GTA Online videosunu attı. Anlaşıldı bu oyun çıkmayacak.

Rockstar Games'ten nefret ediyorum
Bethesda bile Elder Scrolls 6 oyununu duyururken
Rockstar Games'in hiçbir şey olmamış gibi davranması çok saçma.

Şu oyunculuk hayatımda Rockstar kadar aşağılık, para göz, oyuncularını enayi yerine koyan, tembel, vurdumduymaz bir şirket daha görmedim. Herifler hem önceki rezil 2 işini örtbas etmeyi denemez iken hem oyuncuları enayi yerine koyup GTA Online güncellemesi yayınlıyor. Sömürün abi sömürün. GTA V grafikleri de bir süre sonra eskiyecek, mekanikler bir süre sonra çöp hale gelecek. Sömürün abi sömürebildiğiniz kadar ama siz sömürdükten sonra GTA 6 da çıkartsanız o oyun ilgi falan görmez abi.

Bu hafta GTA VI'den çok bahsediliyor.

GTA 6 çıkmadan şirket dağılırsa şaşırmam
Önemli isimler şirketten ayrıldı
Bu bile ne kadar vizyonsuzlaştıklarını gösteriyor.

Şu oyunculuk hayatımda Rockstar kadar aşağılık, para göz, oyuncularını enayi yerine koyan, tembel, vurdumduymaz bir şirket daha görmedim. Herifler hem önceki rezil 2 işini örtbas etmeyi denemez iken hem oyuncuları enayi yerine koyup GTA Online güncellemesi yayınlıyor. Sömürün abi sömürün. GTA V grafikleri de bir süre sonra eskiyecek, mekanikler bir süre sonra çöp hale gelecek. Sömürün abi sömürebildiğiniz kadar ama siz sömürdükten sonra GTA 6 da çıkartsanız o oyun ilgi falan görmez abi.
Doğru dediniz. Maalesef çıkartmıyorlar biz onlar için para veren enayi insanlarız onlara göre.

Doğru dediniz. Maalesef çıkartmıyorlar biz onlar için para veren enayi insanlarız onlara göre.
Ya hadi bunları geçtim herifler markasına sahip çıkmıyor ya. GTA gibi multi-milyoner bir markanın 4.oyunu destek bile almıyor bak 2008 oyunu çıktığı gibi hiç güncelleme almamış Online hariç. Herifler oyunlarına destek vermekten aciz korsan oyun satmalarına şaşırıyor insanlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı