GTA 6 için PS5 alınır mı?

Arkadaşlar şaşırdınız iyice. PS5 gayet rahat şekilde 1080P 30 FPS'de GTA 6'yı oynatır, hem de büyük görüntü kırpması da olmaz. 2020'de PS4 Slim ile Last Of Us: Part II oynadı insanlar. PS5 niye GTA 6 açamasın?

1080p 60 Fps bile oynatır ki oynatacaktır da. Performans modunda arada Fps düşüşleri olabilse de (optimizesi kötü olan oyunlarda) 60 Fps almadığı oyun yok. Kalite ise 30 Fps hedefler. Bu şuana kadar hiçbir oyunda değişmedi Gta için de böyle olacaktır. Zaten 1080p performans ayarlar medium high ayarlara denk geliyor optimize vb ile o kadarını yapabilir PS5.

Hocam fakat söylentiler 30 FPS olacağı yönünde çünkü rtg teknolojisi direkt oyun motorunda olacakmış ve kapatılamayacakmış o yüzden rtg ile 60 FPS verme ihtimali yok deniyor. Eğer 60 FPS oynatırsada çok ciddi çözünürlük düşüşü gerekli olduğu söyleniyor.

Şahsen ben 60 FPS oynatacağını düşünüyorum ama 1080P'de oynatır mı biraz zor gözüküyor rtg olayından dolayı.

Son düzenleme:
30 Fps şu saatten sonra çıkartacaklarını sanmıyorum. Şöyle düşünmek gerekiyor Rockstar'sınız tüm dünyaya bir oyun pazarlamak istiyorsunuz buna oyunu seven sevmeyen kitleler dahil ve gidip 30 Fps yapıyorsunuz oyunu çok beklemeyen kitle hayatta oynamaz o oyunu. Ben mesela Gta asla sevemedim bu oyuna da heyecanlı değilim benim gibi çok insan var. 30 Fps yaparlarsa ne Online keyifli olur çünkü adil olmaz ne de oyunu beklemeyen kitleye ulaşabilirler. Bu yüzden bence kesinlikle bir ayar çekeceklerdir o Rtg mevsuna Ps5 sürümünde Rtg olmazken Pro sürümünde olabilir.

Ben şahsen konsolu kiralamayı düşünüyorum 1 aylığına GTA 6 çıktığında.

Sırf GTA 6 oynayacağım diye PS5 almak aşırı mantıksız, 10 yıldan fazla süredir bu oyunu bekliyorsun üç beş ay daha bekle PC çıksın o zaman oynarsın ki konsoldan GTA oynamak oyuncuyu kontrol etmek bana zor geliyor. PC'den oynamak bana daha fazla keyif veriyor.
PS5 alacağın parayı ekran kartı ve işlemciye ayırman daha güzel olur.

19k ile ne yatırımı yapacak, burası Türkiye bugün size pahalı gelen şey emin olun 1 sene sonra daha pahalı gelir, imkan varsa al geç. Seneye playstation fiyatlarının ülkede ne olacağı belli değil. Ps4 1200 tl'ye çıkmıştı ülkede şu an ikinci el uçak gibi çalışan cihazlar 9k'ya satılıyor hala.

Aynen dostum 20 bin liraya Ps almak yerine 70 bin liraya Nvidia ekran kartlı bilgisayar toplamak gerçekten de çok mantıklı.

Gta6 PS5 için 4k-30FPS, PS5 Pro için 4K-60FPS olacak.

Bu gerçekleşmezse ben bu forumu bırakıyorum.

Hocam arkadaşın zaten PC'si varmış ve sırf GTA 6'yı erken oynamak için PS alacağını söylediği için böyle bir şey yazmıştı. O yüzdende 20k PS'e vereceğine o parayla upgrade yapmaya harcamasını tavsiye etmiş sen konuyu biraz fazla çevirmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…