GTA 6 için PS5 alınır mı?

PS5 dediğin cihazın eti budu belli. Ortalama GTX 1080 Ti denginde grafik yongası var. Bu kadar kaliteli bir oyunu GTX 1080 Ti gibi düşük bir kartta Ultra 4K'da port edemezsin. 4K 60 FPS diyecekler, çamur gibi kırpılmış grafikleri sunacaklar. Siz de yiyeceksiniz. Afiyet olsun. 😳
Dostum bizimle kafa mı buluyorsun bilmiyorum ama fragmanın sonunda CAPTURED PS5 yazıyor hani okuman, yazman var mı bilmiyorum.
Ayrıca PS5'in grafik kartı PC ile eş tutulmaz. Birbirinden bağımsızdır. Denk olsa bile gücü 2070 seviyesinde ama dediğim gibi hem GPU hem CPU denk tutulmaz.
Ciddi cevap vermek istemiyordum ama zorluyorsun be kral.

@DeSeRT_TR Last of Us gibi grafik düzeyi yüksek oyunun 5090 vs PS5 Pro kapışmasını izle. Aradaki farkı görürsün. Windows gibi oyunları çöp eden optimizasyonla oyunların üretilmesi için özel PlayStation protip sistemini kıyaslamak ta anca fanboy kafası olur. Optimizasyon dediğin şey ekran kartından da işlemciden de çok önemli bir şey. Önce bunu araştır öğren.

Bu arada Last of Us'a para verilmez deyip Battlefield 2042'yi öneriyorsan seninle grafik performans tartışması zaten abesle iştigal 🤣😂

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şimdiden GTA 6 için alınmalı mı? Oyunu kesin oynayacağım fakat bilgisayarım orta ayarlarda falan açar büyük ihtimal ki PC'ye gelmesi vakit alacak. PS5 ihtiyacım yok. Çok mantıksız bir şey olur mu? Şu an alacak bütçem var fakat zam falan gelirse ileride alamayabilirim diye düşünüyorum.

PC gelmesi uzun sürecek. Tavsiyem PS5 alman eğer imkanın varsa Pro al.

1746695947401.jpeg

Sana özel tekrar paylaştılar belki anlarsın diye.

Eki Görüntüle 2486514

Sana özel tekrar paylaştılar belki anlarsın diye.

Birazdan gelip başka bir bahane bulacak boşuna attın bu fotoğrafı.

Bu arkadaş zamanında daha kaliteli oyunlara para vermeyip korsan indiriyordu, ama Skull and Bones gibi bir oyunun premium paketine 1500TL verip alıyordu o kadar değişik birisi kendinizi yormaya gerek yok.

Nedeni ise Ubisoft oyuncu dostu olduğu için indirim yaptığını sanıyordu, bilmiyor ki oyunları satmadığı için sık sık indirim yapıyor.

Kısaca konuya dönecek olursam kesinlikle PlayStation 5 alınır GTA 6 için uzun yıllar oynayacağım bir oyun, RDR 2 2020 yılında oynadım o dönem oyle bir etki birakmıştı ki bende RDR 2'den başka hiçbir oyundan zevk alamamıştım, aynı durum GTA 6'da olacağını düşünüyorum çıktığı zaman oynamak için PlayStation 5 alacağım keyifli bir şekilde on sipariş verip oynayacağım.

Birazdan gelip başka bir bahane bulacak boşuna attın bu fotoğrafı.

Bu arkadaş zamanında daha kaliteli oyunlara para vermeyip korsan indiriyordu, ama Skull and Bones gibi bir oyunun premium paketine 1500TL verip alıyordu o kadar değişik birisi kendinizi yormaya gerek yok.

Nedeni ise Ubisoft oyuncu dostu olduğu için indirim yaptığını sanıyordu, bilmiyor ki oyunları satmadığı için sık sık indirim yapıyor.

Kısaca konuya dönecek olursam kesinlikle PlayStation 5 alınır GTA 6 için uzun yıllar oynayacağım bir oyun, RDR 2 2020 yılında oynadım o dönem oyle bir etki birakmıştı ki bende RDR 2'den başka hiçbir oyundan zevk alamamıştım, aynı durum GTA 6'da olacağını düşünüyorum çıktığı zaman oynamak için PlayStation 5 alacağım keyifli bir şekilde on sipariş verip oynayacağım.
Arkadaşa tek katıldığım nokta bence de bir oyun için konsol alınmaz. Ha PS özel oyunlarına fazla girişmemişsinizdir Gta falan da işin içine girince o zaman kesinlikle mantıklı. Ama sırf Gta oynamak için alınacaksa standart PS5 alınmaz bence neslinin sonlarına doğru yaklaşıyor sonuçta. Pro alınırsa mantıklı ama o alet PS6 çıkınca da güçlü kalıcak zaten. Ha para bolsa bir önemi yok tabii.

Arkadaşa tek katıldığım nokta bence de bir oyun için konsol alınmaz. Ha PS özel oyunlarına fazla girişmemişsinizdir GTA falan da işin içine girince o zaman kesinlikle mantıklı. Ama sırf GTA oynamak için alınacaksa standart PS5 alınmaz bence neslinin sonlarına doğru yaklaşıyor sonuçta. Pro alınırsa mantıklı ama o alet PS6 çıkınca da güçlü kalacak zaten. Ha para bolsa bir önemi yok tabii.

Hayatımda hiç konsol almadığım için tek bir oyunu bahane ederek alacağım bu sefer.

Sonuçta PC gelmesine daha çok var bir yıl sonra oynamak varken PC beklemek istemiyorum, zaten PC geldiği dönem adamakıllı oynamak için PC güncellemek gerektireceği için daha fazla masraf çıkacaktır.

Şu an 20k zamlanmazsa yaz aylarında almayı planlıyorum.

Hayatımda hiç konsol almadığım için tek bir oyunu bahane ederek alacağım bu sefer.

Sonuçta PC gelmesine daha çok var bir yıl sonra oynamak varken PC beklemek istemiyorum, zaten PC geldiği dönem adamakıllı oynamak için PC güncellemek gerektireceği için daha fazla masraf çıkacaktır.

O bahaneyle oynamadığınız PS oyunlarına bakarsınız. Bilgisayarda Sony oyunları çok pahalı PS üstünde daha rahat oynanıyor. Zaten konsolda Dualsense sayesinde bazı oyunlar çok daha keyifli o hissi hiç denemediyseniz konsolu aldığınızda Astro's Playroom'u deneyin deli keyif veriyor.

Şöyle bir tavsiye verebilirim daha GTA'nın çıkmasına 1 yıl varken PS almak çok saçma olur sonuçta cihaz 1 yıl boyunca yatacak onun yerine o parayla yatırım yapıp. GTA çıkmasına daha yakın almak çok daha mantıklı olacaktır. PC'ye çıkınca da PS satıp PC'ye eğer gerekliyse upgrade yapabilirsin. Ama daha şimdiden PS almak saçma olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı