Tamam kardeşim en akıllı en zeki sensin, tam olarak sistem önerisi istemedim zaten orada yazmışım TAHMİNİ olarak diye.2026 da çıkacak oyuna 2023 de sistem önerisi istiyorlar bu forumda müneccim yok kardeşim biraz mantıklı konu açın rica ediyorum.
Tamam kardeşim en akıllı en zeki sensin tam olarak sistem önerisi istemedim zaten orada yazmışım tahmini olarak diye zoruna gidiyorsa girme cevap da yazma konuya embesil herif.
GTA VI, bilgisayara çıktığında yüksek ihtimal Intel 16. nesil işlemciler olacak, belki RTX 50, RX 8000 serisi olacak. Şu an düşünmek çok mantıksız.Biliyorsunuz bugün GTA 6 fragmanı çıktı ve izlediğim gibi aşırı büyülendim. Grafikler olsun karakterler olsun haritadaki çeşitlilik olsun 10 sene beklediğimize kesinlikle değdi bence. Ben de çıkar çıkmaz oyunu almayı düşünüyorum. Benim de GTX 1060 3GB, Ryzen 3 3100, 16 GB RAM, MSI B450M-A Pro Max anakartlı bir sistemim var ve şu anki oyunlara yetiyor ama GTA 6'ya pek yeteceğini sanmıyorum. İleride de sistem değiştirmeyi düşünüyorum. Tahmini olarak GTA 6 için sistem önerisi verir misiniz? Ek olarak kasamın boyutu da çok küçük. GTX 1060 bile zor sığdı yani. Kasa da değiştirmem gerekebilir. Oyunu High ayarlarda akıcı bir şekilde oynasam yeter.
Hahah gta 6 sence Nowa gelirmi?Zorlarsa verir bir şans en kötü GeForce NOW kullanmak zorunda kalırız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.