GTA 6 için sistem önerisi

kk asus rog zephyrus g14 2024 rtx 4060 amd ryzen 8945HS 4.0ghz 16GB LPDDR5X 6400MHZ 1TB NVMe M2 SSD modeli gta 6 oynatırmı bu arada hayırlı akşamlar ve şimdiden yeni yılınınız hayırlı olsun 9 dakika kaldı

kk asus rog zephyrus g14 2024 rtx 4060 amd ryzen 8945HS 4.0ghz 16GB LPDDR5X 6400MHZ 1TB NVMe M2 SSD modeli gta 6 oynatırmı bu arada hayırlı akşamlar ve şimdiden yeni yılınınız hayırlı olsun 9 dakika kaldı

3000'e de optimizasyon yapacaklarını düşündüğümde 4060'ın açmama ihtimali koca bir yok. Oynarsın agam endişen olmasın. Mutlu yıllar.

4060 Ti civarı bir kartınız olsa bile PC'ye çıktığında 1080p de 60 sabit oynayamıyacağınızı düşünüyorum, Rockstar PC optimizasyonu konusunda berbat bir firmadır üstelik 2027'ye kadar bir sürüde yeni ekran kartı vs çıkacak bu yeni kartların teknolojilerine oyunu oranlayacaklardır pazarlama için.

Yani oyunun 2027 gibi PC'ye geleceğini düşünüyorum. Teknolojinin geleceği belirsiz. Net bir şey söylemek zor olur ama ben orta ayarlarda 60 FPS oynatabileceğini düşünüyorum. Tabii teknolojiye ve optimizasyona da bağlı.

Teşekkür ederim sana da hayırlı akşamlar ve mutlu yıllar. Hayırlısı ile bu yıl çıksın şu oyun.

Ben hiç o kartla oynayabileceğimizi sanmıyorum hocam bende de 4060 var. Yani daha 2 sene sene var PC'ye gelmesine o zamana 6060 çıkar.

Ben hiç o kartla oynayabileceğimizi sanmıyorum hocam bende de 4060 var. Yani daha 2 sene sene var PC'ye gelmesine o zamana 6060 çıkar.
Yani olabilir tabii. Düşük veya orta ayarlarda yine de 40, 50 FPS olur gibi tahmin ediyorum. Çok güçlü bir kart değil ama bir çok teknolojik desteği var. DLSS falan bir şekilde çözülebilir. Ama oyun bir de PC için remastered olarak çıkacak. Kısacası belirsiz her şey.

21 Ocak'ta 1350$ 5080 çıkacak. 5060, 5070 yine nerden baksan 1000$ civarı olur.

Bende de 1650 var. Bu sene ağustos ayı gibi toplamayı düşünüyorum. 4070 düşünüyorum şuan. Maddiyat pek belli değilde 4070 gibi bir kartta iyi oynatması lazım.

Yani olabilir tabii. Düşük veya orta ayarlarda yine de 40, 50 FPS olur gibi tahmin ediyorum. Çok güçlü bir kart değil ama birçok teknolojik desteği var. DLSS falan bir şekilde çözülebilir. Ama oyun bir de PC için Remastered olarak çıkacak. Kısacası belirsiz her şey.

21 Ocak'ta 1350$ 5080 çıkacak. 5060, 5070 yine nereden baksan 1000$ civarı olur.

Bende de 1650 var. Bu sene ağustos ayı gibi toplamayı düşünüyorum. 4070 düşünüyorum şu an. Maddiyat pek belli değil de 4070 gibi bir kartta iyi oynatması lazım.

Vallahi ben hiç onları düşünmemek için bir de hemen oynayabilmek için PS5 aldım 30FPS oynarım ama bana da gayet yeter sonuçta 2013 de GTA 5 çıktığı zaman hangi birimiz hemen oynama şansına sahip olabildik. Ben o zamanlar GTA 4'e geçememiştim GTA SA daydık.

Vallahi ben hiç onları düşünmemek için bir de hemen oynayabilmek için PS5 aldım 30FPS oynarım ama bana da gayet yeter sonuçta 2013 de GTA 5 çıktığı zaman hangi birimiz hemen oynama şansına sahip olabildik. Ben o zamanlar GTA 4'e geçememiştim GTA SA daydık.
PS5 Slim var abimde de kendisi için almıştı. Bende PS+ kütüphanesinden RDR2 ve GTA 5 oynadım. Yani bugüne kadar hiç konsol oynamamıştım ama nedense çok zorlandım. Pek ilgim yok yani. PC daha özgür geliyor. Fifa ve Uncharted 4 kolay geldi oynaması ama hele ki GTA 5'te falan oto aim falan varda klavyede ki o keyfi veremedi bana. Bende 60 FPS için PC beklerim artık. Hem konsola alsam PC için tekrar alacam. CS2'de şimdiden para biriktirmeye başladım. 2026, 2027'ye kadar 70, 80 dolar biriktiririm herhalde.

GTA 5'i ilk 2017, 2018'de oynamıştım. Kasan laptopta. Her ne kadar internetten izlesem de hikayesinden spoiler yesemde şimdiye kadar toplam 1000 saatten fazla oynamışımdır. GTA 6 içinde artık internetten izleriz şimdilik.

PS5 Slim var abimde de kendisi için almıştı. Bende PS+ kütüphanesinden RDR2 ve GTA 5 oynadım. Yani bugüne kadar hiç konsol oynamamıştım ama nedense çok zorlandım. Pek ilgim yok yani. PC daha özgür geliyor. FIFA ve Uncharted 4 kolay geldi oynaması ama hele ki GTA 5'te falan oto aim falan var da klavyede ki o keyfi veremedi bana. Bende 60 FPS için PC beklerim artık. Hem konsola alsam PC için tekrar alacağım. CS2'de şimdiden para biriktirmeye başladım. 2026, 2027'ye kadar 70, 80 dolar biriktiririm herhalde.

GTA 5'i ilk 2017, 2018'de oynamıştım. Kasan laptopta. Her ne kadar internetten izlesem de hikayesinden spoiler yesemde şimdiye kadar toplam 1000 saatten fazla oynamışımdır. GTA 6 içinde artık internetten izleriz şimdilik.

Ben PS da The Last of Us Part 1 ve 2'yi oynadım sadece, onlar PC dekinden daha zevkli geldi bana. bende ilk defa PS kullanıyorum bu zamana kadar full PC kullandım hikayeli oyunlar daha bir zevkli oluyor PS de yatağıma uzanıp hikayenin içine dalıyorum çok zevkli oluyor. Ama yine ikisinden birini seçmek zorundasın desen PC'yi seçerim.

Konsolda Ryzen 5 3600 ve RX 6700 civarı bir güç ve konsol optimizasyonları var bu cihazda büyük ihtimal 30 FPS'te oynatacak, 6700'ün kas gücünden daha az kas gücüne sahip olan herhangi bir GPU'nun optimizasyonların konsol gibi yapılmadığı PC platformunda GTA 6'yı açması pek de mümkün gelmiyor, yani açar falan ama sonuç hoş olmaz.

Evet 5070'in fiyatı beklediğimden çok düşük oldu. Güzel ama büyük ihtimalle ekran kartı üreticileri bu fiyatın üstüne nereden baksan 100 dolara yakın koyar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı