Malum çok güzel oyunlar çıkacak GTA6 mesela en büyük örneği işlemcim, 12400F ve ortalama sistem gereksinimlerinin altında yeni bir anakart işlemci ve RAM almak istiyorum bu arada ekran kartımda 6700XT sizce ne yapmalıyım?

Malum çok güzel oyunlar çıkacak GTA6 mesela en büyük örneği işlemcim, 12400F ve ortalama sistem gereksinimlerinin altında yeni bir anakart işlemci ve RAM almak istiyorum bu arada ekran kartımda 6700XT sizce ne yapmalıyım?
Tek GTA 6 için mi?Malum çok güzel oyunlar çıkacak GTA6 mesela en büyük örneği işlemcim, 12400F ve ortalama sistem gereksinimlerinin altında yeni bir anakart işlemci ve RAM almak istiyorum bu arada ekran kartımda 6700XT sizce ne yapmalıyım?
Bütçe?
Tek GTA 6 için mi?
Oyunun çıkmasına daha 1 sene var. 1 sene sonra da PC'ye gelse 2 sene demek. PS5 veya Xbox al daha iyi kardeşim
15-20k
Sadece GTA6 değil.
Hocam ailem konsol işine pek sıcak bakmıyor maalesef.
Bugünden GTA 6 için sistem toplamak bence mantıklı değil. O güzel oyunlar çıktıktan sonra PC toplayın bence. Çünkü PC'ye ne zaman çıkacak daha belli değil. Şimdi alacağınız sistem o zaman yeterli olacak mı belli değil.
Hocam sadece GTA6 oynamak istemiyorum daha birçok yüksek grafikli oyun var ben yüksek ayarlarda oynamayı seviyorum.
Yine de sizi 1 sene daha götürür bu sistem. Ama illa değiştireceğim diyorsanız elinizdeki sistemi komple elden çıkarıp yeni bir sistem almanız daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.