GTA 6 ile PS 6'yı görebilir miyiz?

Mc_Tuto

Centipat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
GTA 6'nın 26 Mayıs 2026'da çıkacağını hiç zannetmiyorum. Kesin 2027'ye falan ertelenecek. PS 5'te 2020'de çıktığına göre 7 yıl olacak. 7 yıl PlayStation serisinin çıkış zamanı demek. Durum böyle olunca GTA 6'nın oyun dünyasında büyük bir yeri olacağı için PlayStation 6'yı görebilir miyiz?

GTA 6'nın 26 Mayıs 2026'da çıkacağını hiç zannetmiyorum. Kesin 2027'ye falan ertelenecek. PS 5'te 2020'de çıktığına göre 7 yıl olacak. 7 yıl PlayStation serisinin çıkış zamanı demek. Durum böyle olunca GTA 6'nın oyun dünyasında büyük bir yeri olacağı için PlayStation 6'yı görebilir miyiz?

Çok zor bir kere çıkınca lak diye her şey olmuyor PS6'ya göre optimizasyon almak zorundalar şu anda nasıl alınır kimse bilmiyor çünkü ne gibi özellikler olacak neleri destekleyecek falan bilinmiyor bu yüzden ilk PS5 ve Xbox series çıkardı sonra PS6 eğer GTA 6 çıkmadan önce çıktıysa PC ile aynı zamanda port edilebilir veya PS6 portu ayarlanıp PC portu ertelenebilir.

Çok zor bir kere çıkınca lak diye her şey olmuyor PS6'ya göre optimizasyon almak zorundalar şu anda nasıl alınır kimse bilmiyor çünkü ne gibi özellikler olacak neleri destekleyecek filan bilinmiyor bu yüzden ilk PS5 ve Xbox series çıkardı sonra PS6 eğer GTA 6 çıkmadan önce çıktıysa PC ile aynı zamanda port edilebilir veya PS6 portu ayarlanıp PC portu ertelenebilir

Ama geç çıkarsa GTA 6 o zaman PS6 direk çıkabilir yani 2027'ye ertelenme şansı var o zamana kadar da PS6 gelirse %90 PS6 çıkar tabii o zamana kadar optimizasyon ve portu ayarlayabilirlerse.

Son düzenleyen: Moderatör:

2027 tarihine ertelenirse eğer %70 PS6 görürüz ama 2026 da sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı