GTA 6 İlk Kez Göründü!

Benim tek isteğim, oyunun Vice City'de yapılması.
GTA 4 = Liberty City
GTA 5 = San Andreas
GTA 6 = (İnşallah) Vice City
Vice City'de, otelin karşısındaki plaj çok boş, hatta genel olarak bütün plajlar öyle. Aynısı yapılırsa olmaz diye düşünüyorum.

Aynısı olacağını sanmam. Maalesef o zamanki oyunlarda GTA 4 ve GTA 5 gibi ince detaylar bulunmuyor. Yani, GTA 6 Vice City'de olursa, temeli ilk Vice City oyunu gibi olur ancak çok daha detaylı bir şekilde gelir. Hatta eminim, ilk Vice City'de olmayan bina, araba vs. gibi şeyleri GTA 6'da görebiliriz belki.

Bence GTA 6 Vice City olmayacak harita zaten çok küçük. Hem zaten bir aralar Vice City haritası GTA 5 ek DLC falan olacak diye duymuştum yanlış mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rockstar, GTA 4'den sonra akıllandı. Öyle minimum 12 GB RAM, minimum GTX 970 yapacak kadar salak olamazlar. Aynı GTA 5 gibi olacak. Sistemi canavar olanlar oyunu yaşayacak. Düşük olanlarda grafiğe bakmadan oyunu kasmadan oynamaya dua edecekler.

Nerede geçtiği pek önemli değil benim için de Online pek istemiyorum ben. Olsun ama ağırlığı o tarafa vermesin. Ya da arkadaşların ile ayrı bir server açabilir. Göreve gidiyorsun, dallamanın biri gelip sticky bombayı atıyor arabana patlatıyor. Ya da uçak geçiyor tarıyor seni. Bütün oyun zevkinin içine edildi sonra.

Arkadaşlarınla ayrı bir server açabilirsin. Onlarla birlikte diğer oyuncular olmadan tüm aktiviteleri yapabilirsin.

San Andreas haritası yeniden yapılsın. Şimdiye dek en geniş harita ve en efsane oyun o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…