GTA 6 kaç TL olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
GTA 6 kaç TL olacak? 4000 olacak diyenleri duydum.

3000 TL 4000 TL arasında olur bence. Xbox ve PS fiyati da aynı olur. Bu oyunda yerel fiyatlandırma aynı oluyor, FC 25 de öyle.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
3000 TL veya 2500 TL'yi gözden çıkardım. Ama 4000 falan olursa yok artık derim ve almam tabii ki.

Ve bunda da Türkçe olmaz ama GTA işte, oyun dünyasındaki yeri bambaşka.
 
Sızıntıya göre 243$. Europe fiyatı daha uygun 202€.
Source: my bilmem ne yazasım geldi de moderatörler devreye girer. :D 70 bandını aşmaz abartmayın yav etkileşim için atıyorlar o bilgileri inanmayın. İsterse 5 milyar harcasınlar bu oyuna, piyasanın belirli standartları var ve 60'tan 70'e geçiş olacak bu kadar basit aslında.
 
Benim düşüncem, oyunun standart sürümü en ucuz 3.000₺'dan başlar gibime geliyor.
 
70 dolar olacak net. 100, 150 dolar olacak diyenler tamamen uydurma. TR için ön siparişe gelirse erkenden 2500 TL gibi bir fiyata halledebiliriz. Oyun çıktığında dolar çok yükselirse de 3K civarı olur.


TR'de her sene milyon oyuncu COD ve FİFA'ya 70 dolar veriyor. Bu oyun çok iyi satar Türkiye'de. PC için ayrıda bu oyun 1000 saat oynanış süresi sunabilecek bir oyun. 5, 6 saatlik oyunlara verilen para ortada. 10 milyona yakın konsolda satar gibi.


Keşke olsa ya ama olacağını hiç zannetmiyorum. Ama olursa TR'de satışlar çok artar. Sırf Türkçe yok diye PC'ye bekleyenler çok var.
Ben anlamadım bu milleti, dolar ve oyunların fiyatı artıyor ama daha fazla oyun alıyoruz. Bu nasıl mümkün olabilir ki?
 
Ben anlamadım bu milleti, dolar ve oyunların fiyatı artıyor ama daha fazla oyun alıyoruz. Bu nasıl mümkün olabilir ki?
Bu ülke de zengin insanlarda var diye ekonomi de sıkıntı yok demek yanlış olur. (Senin için söylemedim) Ülke de orta kesim veya fakir kesim bazı isteklerini borç veya taksit ile deneyimliyor. Bu onların gül gibi yaşadığını göstermez. Çoğunluk asgari ücret ile geçinse de ülkenin %20'si falan çok zengin kesim. %20, %30'u orta kalan kısımda düşük gelirli insanlar. Ki zaten asgari ücretle çalışan oranı çok yüksek olsa da geneli bekar yaşayan insanlar. Bir oyuna 3K verebilirler. Daha doğrusu ülkenin ekonomisi bir oyuna o kadar para vermekle ölçülemez. Türkiye'de çok fazla GTA kitlesi var. Fifa veya CS'den sonra en çok oynanan oyunlardan biri ki TR'deki oyun oynayan insan sayısı sandığınız kadar az değil. Çok büyük bir topluluğumuz var. Ama sorun şu ki çoğu ekonomik sıkıntı çekmemesine rağmen korsan oynayan kitle. Veya ücretli bir sanal ürünü korsan edinen kitle. Maddi durumu cidden sıkıntılı olan adama oyun satın alamıyorsan oyun oynama diyemem ben.

Türkiye'de 4 milyon civarı PS5, 4 milyon civarı da Xbox Series X|S konsolları satıldı. 1 yıl içinde sırf GTA için yeni konsol alacak insanlar var. Tahmini olarak 10 milyona yakın satılır diye düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Ön siparişe ne zaman açılır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı