GTA 6 nasıl bir sistem ister?

Starfield da öyleyse GTA 6 gibi dev bir oyunda düşünemiyorum bile.

Hocam 30 FPS ayrı şey düşük grafik kalitesi ayrı şey konsollarda PS3 GTA 5'i gibi görüntü olamaz GTA 5 cıktığında PS3 ve Xbox 360 vardı piyasada PS4 ve xbo sonradan cıktı ama GTA 6 cıktığında yeni nesil ve nesilin ortalarında falan olucağız 2006'da çıkmış bir PS3 7 yıl sonra çıkmış GTA 5'i düşükde açmış olabilir ama bu neslin daha ortaları tabii eğer 2025 gibi çıkarsa ha bu arada Starfield'da GTA 6 gibi dev bir oyun hocam neden kücümsedinizki oyunu hatta GTA 6'dan daha büyük bile olabilir kaç tane gezegen var oyunda uzay var GTA 6'nın büyüklüğünü bilemiyorum ama Starfield'da kücük bir oyun değil.

Hocam imkansız.Gta 6 2024-25 yılında çıkacak çok büyük ihtimalle.Buda Rtx 5000 Rx8000 serisinin olduğu döneme çok yakın.Hadi bunu geçtim Rdr2 2018 de çıktı.Gta 6 ise minimum 2025 yılında çıkacağını düşünürsek arada 7 yıl fark var.

İnşallah sizin dediğiniz gibi olur. Ama bence pek öyle güzkmüyor.

Oyun çıkışının yeni ekran kartı serisi ile alakası yok. Arada ki 7 yılda bu adamlar sadece grafiğe mi abanacak. Bunun fiziği var oynanışı var. Ayrıca dediğimi anlamıyorsunuz oyundan hala adam akıllı bir görüntü paylaşılmadı. Ne bu ciddiyet?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…