GTA 6 nasıl bir sistem ister?

Starfield da öyleyse GTA 6 gibi dev bir oyunda düşünemiyorum bile.

Hocam 30 FPS ayrı şey düşük grafik kalitesi ayrı şey konsollarda PS3 GTA 5'i gibi görüntü olamaz GTA 5 cıktığında PS3 ve Xbox 360 vardı piyasada PS4 ve xbo sonradan cıktı ama GTA 6 cıktığında yeni nesil ve nesilin ortalarında falan olucağız 2006'da çıkmış bir PS3 7 yıl sonra çıkmış GTA 5'i düşükde açmış olabilir ama bu neslin daha ortaları tabii eğer 2025 gibi çıkarsa ha bu arada Starfield'da GTA 6 gibi dev bir oyun hocam neden kücümsedinizki oyunu hatta GTA 6'dan daha büyük bile olabilir kaç tane gezegen var oyunda uzay var GTA 6'nın büyüklüğünü bilemiyorum ama Starfield'da kücük bir oyun değil.

Henüz oyundan görüntü bile yok. Bir de bazıları çıkıp şu sistemde Max bu FPS'i alırsınız demiş. Kesin olarak konuşmak saçma olur. Tahmini bir şekilde söylemek daha mantıklı. Çünkü bu oyun Rockstrar'ın elinden çıkacak ve hepimiz biliyoruz ki kendileri optimizasyon konusunda da başarılı olacaktır.
Belki de RDR2'de aldığımız gibi bir FPS değerleri alacağız.

Hiç bir şekilde görmediğimiz bir GTA 6 hocam. Hiç bir şey kesin değil. Oyunu daha görmeden kesin yorum yapmaya gerek yok.

GTA6 çok satmalarını istediği bir oyun. Eğer ki sistemleri uçurursalar alacak kişi sayısı azalır bu yüzden olabildiğince optimize ve ortalama bir sistem isteyecek bir oyun olacağını düşünüyorum. Ben RX580 ile RDR2 yüksekte 50FPS alıyorum GTA 6'da bu biraz düşer ancak yakın şeyler alırım gibi düşünüyorum. 40FPS gibi.
Hocam imkansız.Gta 6 2024-25 yılında çıkacak çok büyük ihtimalle.Buda Rtx 5000 Rx8000 serisinin olduğu döneme çok yakın.Hadi bunu geçtim Rdr2 2018 de çıktı.Gta 6 ise minimum 2025 yılında çıkacağını düşünürsek arada 7 yıl fark var.

Hocam 30 FPS ayrı şey düşük grafik kalitesi ayrı şey konsollarda PS3 GTA 5'i gibi görüntü olamaz GTA 5 cıktığında PS3 ve Xbox 360 vardı piyasada PS4 ve xbo sonradan cıktı ama GTA 6 cıktığında yeni nesil ve nesilin ortalarında falan olucağız 2006'da çıkmış bir PS3 7 yıl sonra çıkmış GTA 5'i düşükde açmış olabilir ama bu neslin daha ortaları tabii eğer 2025 gibi çıkarsa ha bu arada Starfield'da GTA 6 gibi dev bir oyun hocam neden kücümsedinizki oyunu hatta GTA 6'dan daha büyük bile olabilir kaç tane gezegen var oyunda uzay var GTA 6'nın büyüklüğünü bilemiyorum ama Starfield'da kücük bir oyun değil.

İnşallah sizin dediğiniz gibi olur. Ama bence pek öyle güzkmüyor.

Hocam imkansız.Gta 6 2024-25 yılında çıkacak çok büyük ihtimalle.Buda Rtx 5000 Rx8000 serisinin olduğu döneme çok yakın.Hadi bunu geçtim Rdr2 2018 de çıktı.Gta 6 ise minimum 2025 yılında çıkacağını düşünürsek arada 7 yıl fark var.
Oyun çıkışının yeni ekran kartı serisi ile alakası yok. Arada ki 7 yılda bu adamlar sadece grafiğe mi abanacak. Bunun fiziği var oynanışı var. Ayrıca dediğimi anlamıyorsunuz oyundan hala adam akıllı bir görüntü paylaşılmadı. Ne bu ciddiyet?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı