GTA 6 ne zaman çıkar?

2022-2023 diye düşünüyorum. Benim fikrim alt yazılı gelebilir ama büyük ihtimal alt yazılı gelmeyecek.

Bence en erken 2023 falan olur ama inşallah alt yazı gelirde o güzel hikayesini anlarız ya da 2 sene sonra GTA TR'nin Türkçe yamasıyla oynarız artık.

Şu an beklenti çok büyük bence isteseler hemen çıkarırlar ama beklentinin altında kalır. Şu anki GTA5 Grafik paketlerine bile bakarsanız yepyeni bir oyun gibi. Onların bile üstünde birşey yapmaya çalışıyorlar sanırım. Oyun dünyasını sarsacak bir oyun yapacaklar. Yoksa beklentiyi karşılamaz.

Aynen, benim de GTA 6'dan beklentilerim çok yüksek GTA 5'in bile şu anda yeni çıkan çoğu oyundan grafikleri açısından daha yüksek olduğuna bakarsak, umarım bir de iyi bir hikayesi olur.

Benim tahminim 2022-2023 arasında çıkar. Altyazı çıkmaz büyük ihtimal. Adamlar zaten şuan tüm oyunlarının Türkçe yamalarını kaldırttı.

Benim tahminim 2022-2023 arasında çıkar. Alt yazı çıkmaz büyük ihtimal. Adamlar zaten şu an tüm oyunlarının Türkçe yamalarını kaldırttı.

Benim tahminime göre de altayazı çıkmaz gibi ama Türkçe yama çıkarırlar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…