GTA 6 ne zaman çıkar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
RDR2 daha çok oyunculu tarafında güncelleme yapacaklar. Bilgisayar tarafında RDR2 daha GTA V gibi ilgi görecek kadar satmadı. Önce o oyunu satsınlar ve ondan uzun süreler para kazanacak bir sistem uyarlasınlar.

Bu arada GTA 6 geliştirdiklerini düşünüyorum. Ama 2025 öncesi göreceğimizi pek sanmıyorum.

Hocam Rockstar firmasında. Tek bir stüdyo yok umarım onu da biliyorsundur. Böyle 2025 2026 diyenler için 2021 yılında çok büyük bir sürpriz patlayacak.

Bana kalırsa bu yılın sonlarına doğru bi trailer çıkar. Oyun ise 2023 sonlarına doğru ya da 2024 başlarında çıkar tahminimce.

Bana kalırsa bu yılın sonlarına doğru bir trailer çıkar. Oyun ise 2023 sonlarına doğru ya da 2024 başlarında çıkar tahminimce.

Eğer öyle bir şey yaparlarsa. PS4 kullanıcılarına hiçbir satamazlar. Benim tahminim 2021 veya 22 civarı çıkar ve yine GTA 5'de olduğu gibi PS4 PS5 PS6'ya çıkar.

Arkadaşlar bildiğiniz üzere Epic Games bugün GTA 5'i ücretsiz olarak oyunculara sundu. GTA 5 gibi bir oyunun ücretsiz olarak sunulması Epic Games'in Steam ile olan rekabetinde Epic Games'in adını daha da duyurması için mi yapıldı? Yoksa artık GTA 6 ismini duymaya başlayabilir miyiz? Yorumlarınızı bekliyorum.

2024 diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı