GTA 6 PS4 Pro'ya gelir mi?

720p 30FPS maalesef PS3'te GTA 5 bayağı oynadım araba hızlandıkça bariz kasıyor oyun güzel ama PS3'ten sonra bilgisayardan oynayınca dünya varmış diyorsun.

Hocam evet ama ben oynarken hiç kasma yoktu. Zaten 2013 yapımı oyunu PS3'TE oynuyorsun. Sonradan çıkan PC'de iyi gözükür.

PS4 Pro'ya gelir zaten ama PS3'te 30 FPS oynatıyordu GTA 5. GTA 6 gelse bile Pro'da maksimum 60 FPS verecektir.
İlk mesajımı okuyun. PlayStation'ın Pro'ya özel oyun gibi bir gündemi yok. PS4'e gelmeyecekse Pro'ya da gelmez.

İlk mesajımı okuyun. PlayStation'ın Pro'ya özel oyun gibi bir gündemi yok. PS4'e gelmeyecekse Pro'ya da gelmez.

Belli olmaz firmalar verdiği her sözü tutuyor mu? İlla bir şekilde kıvırıp Pro'ya bir şekilde getirirler.
Hocam evet ama ben oynarken hiç kasma yoktu. Zaten 2013 yapımı oyunu PS3'te oynuyorsun. Sonradan çıkan PC'de iyi gözükür.

Hocam süper Slim 2012 son çeyrek de çıktı GTA 5 2013 yapı mı değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı