GTA 6 PS4 Pro'ya gelir mi?

Çok büyük ihtimalle gelmez gelirse de yukarıdaki örnekler gibi olar PS3 GTA 5 yani çok büyük bir downgrade yer fakat bunları düşünmemize gerek yok çünkü büyük ihtimmale gelmiycek.

720p 30FPS maalesef PS3'te GTA 5 bayağı oynadım araba hızlandıkça bariz kasıyor oyun güzel ama PS3'ten sonra bilgisayardan oynayınca dünya varmış diyorsun.

Hocam evet ama ben oynarken hiç kasma yoktu. Zaten 2013 yapımı oyunu PS3'TE oynuyorsun. Sonradan çıkan PC'de iyi gözükür.

PS4 Pro'ya gelir zaten ama PS3'te 30 FPS oynatıyordu GTA 5. GTA 6 gelse bile Pro'da maksimum 60 FPS verecektir.
İlk mesajımı okuyun. PlayStation'ın Pro'ya özel oyun gibi bir gündemi yok. PS4'e gelmeyecekse Pro'ya da gelmez.

Bu yıl veya önümüzdeki yıl çıkarsa gelir bence ama henüz fragman bile yayınlanmadı.

Tamamen yeni nesil için geliştirilirse ki öyle olur. Bence eski nesillere gelmez GTA VI.

İlk mesajımı okuyun. PlayStation'ın Pro'ya özel oyun gibi bir gündemi yok. PS4'e gelmeyecekse Pro'ya da gelmez.

Belli olmaz firmalar verdiği her sözü tutuyor mu? İlla bir şekilde kıvırıp Pro'ya bir şekilde getirirler.
Hocam evet ama ben oynarken hiç kasma yoktu. Zaten 2013 yapımı oyunu PS3'te oynuyorsun. Sonradan çıkan PC'de iyi gözükür.

Hocam süper Slim 2012 son çeyrek de çıktı GTA 5 2013 yapı mı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…