Çözüldü GTA 6 PS4'e çıkacak mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ardacxn58

Picopat
Yer
İstanbul , Turkey
PS4 var elimde. GTA 6 çıkacak bu sene ve çoğu kişi PS5 üzerinde çıkacak diye bahsediliyor fakat GTA 5 çıktığı zaman PS3 ve PS4 konsoluna çıktı. Sonrasında PS5 geldiğinde GTA 5 PS3 ile ilişiğini kesti ama halen oynanabiliyor. Bu durum PS4'te GTA 6 için geçerli olur mu? Nasıl olacak bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Valla bilemiyorum zaman ne gösterecek zaten PS5 alacağız onda sıkıntı yok oyun çıktığında görelim gelirse almamıza gerek kalmaz.

Bir yandan hak vermeye başladım sana reisim ben duyduğumdan ötürü böyle konu oluşturdum ama bakarız duruma göre GTA 6 çıktığı zaman belli olacak

Hayır gelmeyecek. Oyun ilk başta sadece PS5 ve Xbox Series X/S için, çok sonra da PC'ye gelecek.

Ben şahsen bu sene çıkacağını bile düşünmüyorum. Çıkarsada PS4 kaldırmaz gibime geliyor.

Ben şahsen bu sene çıkacağını bile düşünmüyorum. Çıkarsada PS4 kaldırmaz gibime geliyor.

Valla bu tarz büyük şirketlerin ne yapacağı belli olmuyor vakti gelince her şey göreceğiz reisim.

Zaten Sony, PS4'e olan desteğini çekeceğini duyurdu. O yüzden GTA 6'nın bu konsola çıkması çok zor görünüyor.

Öyle bir şey hiç duymadım halen PS3 kullanan arkadaşlarım var bir sürüde oyunlar almışlar.

Kaldım Sony'le Rockstar arasında. Diyorlar ya nemlizade dizisinde. Düşme ahmedim.

Valla kral ikilemde bırakıyorlar insanları.

Vallahi bu tarz büyük şirketlerin ne yapacağı belli olmuyor vakti gelince her şey göreceğiz reisim.

Öyle bir şey hiç duymadım halen PS3 kullanan arkadaşlarım var bir sürüde oyunlar almışlar.

PS3, dönemi için bile harika bir konsoldu. Fakat satışlar konusunda en hüsran yaratan PlayStation'dı desem yalan olmaz sanırım.

Evet çoğu kişi kullanmayı tercih etmedi ama eskiler her zaman güzeldir.

En azından PS3'teki oyunları direkt PS4'e getirseydiler, şu an ne harika oyunlar oynuyor olurduk. Fakat Sony bunu sadece PS Now ile sınırlı bıraktı. Ki PS Now da, Türkiye de dahil birçok ülkede aktif değil maalesef.

Benimde bildiğim normal PS5 bile GTA 6 için yetersiz kalacak. O yüzden yeni modeller için konsolu geliştirmeye çalışıyorlar. Xbox serisi için çıkıcak olsa bile 60 FPS performansından şüpheliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…