GTA 6 Steam'e gelir mi?

663803

Kilopat
PC'ye elbet bir gün çıkacağını biliyoruz fakat beni düşündüren kısmı Steam'e gelip gelmeyeceği. Bunu düşünmemin sebebi 2021 Kasım'da çıkışını yapmış GTA Trilogy Definitive Edition'dan kaynaklı. Oyun sadece Rockstar'ın kendi platformu Social Club'a çıktı ve 1 sene sonra Steam'e geldi. Bunun sebebi de aslında Steam'e %30 komisyon vermeyip tüm paraları kendileri almalarıydı. Sizce aynı durum GTA 6 için de geçerli olur mu? İlk başta yine sadece Social Club'a mı gelir yoksa Steam'e de çıkışını yapar mı PC'ye geldiği ilk gün?

Bu arada sadece Social Club'a gelirse geçmiş olsun. GTA Trilogy Definitive Edition'da Launcher'ları çökmüştü 1-2 gün. GTA 6'da 1 hafta kapalı kalır herhalde 😀 Steam'e gelse daha rahat olur, çökmez en azından diye düşünüyorum.

Steam'e gelse yine Rockstar Launcher aracılığıyla giriş yapman gerekiyor. Çökmesi durumunda Steam çare olmaz.

Steam'e elbet gelecek. Firmalar %30 vergiye isyan edip kendi kabuğuna çekildikten 1-2 sene sonra tıpış tıpış geri geldiler Steam'e. Hiç gelmez denilen Playstation oyunları bile geldi. Elbet Steam'e gelir ama yine aynı stratejiyi uygulama ihtimalleri yüksek.

Benim düşüncem ise Red Dead Redemption'da yapılanın aynısının yapılacağı yönünde. Önce PS/XBOX'a gelecek. Ardından PC tarafında Rockstar Launcher ve Epic'e gelecek. 1-2 ay sonrasında Steam'e gelecek.

Steam'e gelse yine Rockstar Launcher aracılığıyla giriş yapman gerekiyor. Çökmesi durumunda Steam çare olmaz.

Steam'e elbet gelecek. Firmalar %30 vergiye isyan edip kendi kabuğuna çekildikten 1-2 sene sonra tıpış tıpış geri geldiler Steam'e. Hiç gelmez denilen Playstation oyunları bile geldi. Elbet Steam'e gelir ama yine aynı stratejiyi uygulama ihtimalleri yüksek.

Benim düşüncem ise Red Dead Redemption'da yapılanın aynısının yapılacağı yönünde. Önce PS/XBOX'a gelecek. Ardından PC tarafında Rockstar Launcher ve Epic'e gelecek. 1-2 ay sonrasında Steam'e gelecek.
Social Club ile giriş yaparız yine o sorun değil.

Benim Steam'e gelmesini istememin sebebi CS2'den düşen her hafta droplar ile oyunu Steam'e geldiği zaman bedavaya alabilmek. PC'ye gelmesine kafadan en az 100 hafta olduğunu düşünüyorum ve bu da 100 kasa + 100 silaha tekabül ediyor. 70 dolar değerinde drop düşmüş olur böylece.

RDR2 Epic'e Kasım'da, Steam'e Aralık'ta gelmiş. O biraz kötü olmuş. Aynı anda çıksalar daha iyi olurmuş. Steam'e gelirse bu şekilde oyunu bedavaya cebinizden para çıkmadan alabilirsiniz. Getirmezler ise fiyatı bayılacağız yapacak bir şey yok.

Korsan da ilk 1 sene kırılmaz. RDR2 tam 1 sene sonra kırılmıştı ve bence bunun sebebi Rockstar'ın crackerlara para verip 1 sene korsana çıkartmamaları. Zaten PC'ye gelmesini bekleyeceğiz, bir de korsana gelmesini 1 sene daha beklemeye gerek yok 😀 Dolar biriktirmeye başlayalım.

Son düzenleme:
Steam'e illa gelecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00