GTA 6 fragmanı yarın gelir mi?

Açıkçası hocam gerekirse 280 olsun sıkıntı yok benim için ben ön siparişi verip oturup beklemeyi istiyorum o yüzden sordum 150mi olur diye çünkü ne kadar olacağınıda alsamda merak ediyorum.

Vallahi hocam, yakın zamanda eğer ön sipariş olacaksa eğer 100 dolar aşağısı olur bence. Bir oyunun 150 dolar olması yurt dışında haz edilir bir şey değil bence. Şu an için.

Bence açabilirler ön siparişe. GTA 6 çıkana kadar iyi para kazanırlar.

Vallahi hocam eğer yakın zamanda eğer ön sipariş olacaksa eğer 100 dolar aşağısı olur bence. Bir oyunun 150 dolar olması yurt dışında haz edilir bir şey değil bence şu an için.

Bence açabilirler ön siparişe. GTA 6 çıkana kadar iyi para kazanırlar.

Evet evet maalesef.

Açıkçası hocam gerekirse 280 olsun sıkıntı yok benim için ben ön siparişi verip oturup beklemeyi istiyorum o yüzden sordum 150mi olur diye çünkü ne kadar olacağınıda alsamda merak ediyorum.

Tavsiyem oyuna bu kadar fazla heyecanlanmamanız yönünde. Bu bir oyun sonuçta. Ayrıca oyun hakkında hiç ama hiçbir şey bilmiyoruz. Beklentilerinizi karşılayamayabilir oyun.

Sizce yarın verilir mi aralığın 1-7 içinde duyurulacağı için?
The game awards gibi önemli bir etkinlik var büyük ihtimalle o zaman fragman çıkar yani 7 aralıkta. Ama 1 aralık'ta da gelebilir fragman belli olmaz.

Peki fiyat 150dolar olacak diye duydum ki bana da açıkçası mantıklı geldi 2milyar dolar bütçe ayırmışlar.
150 dolar olursa yabancılar bile almaz hocam. Oyun fiyatları 60 dolardan 70 dolara çıktı diye isyan ettiler zaten imkansız 150 dolar olması. 70 dolar olur.

The Game awards gibi önemli bir etkinlik var büyük ihtimalle o zaman fragman çıkar yani 7 Aralıkta. Ama 1 Aralık'ta da gelebilir fragman belli olmaz.

150 dolar olursa yabancılar bile almaz hocam. Oyun fiyatları 60 dolardan 70 dolara çıktı diye isyan ettiler zaten imkansız 150 dolar olması. 70 dolar olur.

Bu mantıkda evet ama 70-80arası olabilir şimdi düşündüm evet 150olması pek mantıklı gelmedi yurt dışında bile.

Ön sipariş gerçekten gelirse gelebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı