GTA 6 Türkçe kampanyası

Kendimiz çevirir kullanırız diyorum. Çokta takmaya gerek yok.
Play Stationdaki Türk oyuncularımızı düşünüyor, ve bu kampanyaya canı gönülden destek veriyor olacağım.

Bende bir faydası olacağını zannetmiyorum nedeni çok belli adamlar sadece çok kullanılan ve çok satın alınan ülkelere yapmışlar çeviriyi seslendirme sadece İngilizce zaten.
Sesimizi duyurmak istiyorsak böyle Hashtag'ler açmak yerine oyunu satın alırsak daha faydalı olur.

Burada bazı arkadaşlar gördüm, demişler ki zaten Rockstar Games veya çatı şirketi Take-Two oyunları satılsa dil desteği eklerler. Arkadaşlar bu adamların oyunları zaten ülkemizde peynir ekmek gibi satılıyor, yani öyle böyle değil. RDR2 ve GTA 5 PS Store Türkiye listelerinde en çok satılan oyunlar listelerinin başlarından hiç düşmüyor, RDR1 çıktığında bile ilk günden ilk sıraya yükselmişti hani o listede.

Kaldı ki, Rockstar zamanında Türkçe dil desteği eklemeyi denemiş de bir firma ama anlaşmaya varamamıştı yani konu satış değil anlaşmaya varabilecekleri bir şirket olmamasıydı ancak şu anda öyle şirketler var ve hatta 2013 yılında GTA V için Türkçe billboard reklamları vermeleri veya şu an GTA Online için Türkçe reklamlar vermeleri gibi durumlar bence her şeyi açıklıyor:

Eklediğim görselde görüldüğü gibi, GTA V için bir Türkçe dil desteği Aral Game ile konuşuluyordu ancak gerçekleşmedi. Öte yandan Mafia serisi için yapılan kampanyanın sonucu da ortada ve her iki oyun serisinin de yapımcısının çatı şirketi Take-Two. Bu kampanyalar işe yarama potansiyeline sahip.

Şu görsel var ya şu görsel... Çok iyi zamanlardı.

Kendimiz çevirir kullanırız diyorum. Çokta takmaya gerek yok.
Eger Grand Theft Auto VI Türkçe olursa, bence bircok diger oyun firmalarinin bazilari da Türkçe dil koyabilir.

Şu an destek arttı GTA'nın baş topluluklarından GTA Base falan rt'lemiş yayılıyor tweet. Desteğinizi esirgemeyin beyler. Artı olarak 2-3 yabancı sayfa daha destek atmış.
Kesinlikle destek vermeliyiz, Grand Theft Auto: VI ve Mafia: The Old Country Türkçe çıkarsa önce diğer Take-Two oyunlarına sonra sırasıyla diğer oyunlara yayılır.

Ayrıca GTA 6 Türkçe dil desteği özellikle konsol oyuncuları için çok önemli bir olay üstüne bu oyunun yıllarca Online içerik alacak olması ve o Online içerikleri de Türkçe deneyimlemek daha da heyecan verici.

Kesinlikle. Rockstar'ı para manyağı yaparlar/yaparım...

Bu görsel sahteymiş maalesef. Seni de bilgilendirme ihtiyacı duydum. (Üstteki #gtav mavi değil)
Asıl sebepler içinde Aral Game, Rockstar'ın kendi dışındaki firmalarla çalışmayıp kendilerinin Türkçe için iş ilanı açarak 9 ay içinde kimseyi bulamadıktan sonra ilanı kapatmalarına da dayanıyormuş. Birçok sebebi var imiş. Stüdyoyu bile ziyaret etmiş adamlar. O sırada Türkçe'den haberdar değillermiş fakat şu an daha fazla şansımız var gibi. Adamlar Türkçe reklam veriyor 2 yıldır.

Son düzenleme:
Görselin sahte olduğunu düşünmüyorum, bu görsel döneminde çoğu haber kanalında da yayınlanmıştı ve Aral’ın neden olma ihtimali de yüksek gibi geliyor. Hem yaptıkları politikalar, hem tekel olmaları hem de döneminde Take-Two’nun oyunlarının Türkiye haklarında söz sahibi olmaları beni şüphelendirdi.

Bilemiyorum artık. Bu flood'u okudum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…