GTA 6 Türkçe kampanyası

Saygı kısmı en ufak Türkçe yama desteğine çomak sokanlar için. Rockstar üzerine gidelim biraz zorlayalım denemeden bilemeyiz.
Hocam, Rockstar bir-iki günlük şirket değil veya sıradan bir şirkette değil ki hemen üzerlerine gittiğimizde Türkçe desteği eklesinler. Üzerine giden kişilerin sayısının maksimum 1000 kişi bile olacağını düşünmüyorum. Fikir ayrılığına düşüyoruz, o yüzden boşuna umut beslemeye gerek olmadığını düşünüyorum.

Kendimiz çevirir kullanırız diyorum. Çok da takmaya gerek yok.

Yüzlerce para vereceğim ve kendi ana dilimle oynayamayacağım, üstelik oynamak için yama arayışına gireceğim. Ne gerek var? Direk getirseler olmaz mı? Sırf bu yüzden Türkçe desteği olmayan oyunları (özellikle de hikaye oyunlarını) almıyorum.

Oyun 5K civarında olur. Şahsen ben almayacağım, bir oyuna 5K vermem. Sevdiğim yayıncıdan izleyen tayfa olacağım, benim gibi çok kişi vardır. GTA 5 zamanı sistemim yeterli değildi, GTA 5'i 2020'de oynama imkanım olmuştu. Benim gibi kaç kişi vardır? Adamlar böyle bir millete neden Türkçe dil seçeneği koysun ki? Üstelik crack kullananları saymıyorum bile.

Oyun 5K civarında olur. Şahsen ben almayacağım, bir oyuna 5K vermem. Sevdiğim yayıncıdan izleyen tayfa olacağım, benim gibi çok kişi vardır. GTA 5 zamanı sistemim yeterli değildi, GTA 5'i 2020'de oynama imkanım olmuştu. Benim gibi kaç kişi vardır? Adamlar böyle bir millete neden Türkçe dil seçeneği koysun ki? Üstelik crack kullananları saymıyorum bile.
5k abartı hocam eğer dolar fırlamazsa 3000'i geçmez. O da ülkeye kalmış artık. Şu ankinde zaten 2500 küsür yapıyor. "Neden koysun" mevzusuna girip "crack" kısmına değinmeyin artık. Bu ülkede sattıysa rdr2 ve gta 5 satmıştır en yüksekteki listeden bahsediyorum. Yerelleştirme gayet yapabilirler o paraya. Rockstar'ı ne öldürür ne zarara sokar. Yeterli bir şekilde para kazanıyorlar. İnan gta alan büyük bir kitle var ülkede en çok bilinen oyun daha ne olsun. Türkçe koymaları da illaki satışı artıracaktır. Koymamaları için onlar yerine bahane aramayı bırakıp koymaları için uğraşıyoruz. Son yıllarda oyun satın alma kültürünün oluşması da ek bir pozitiflik. GTA VI gibi çoğu kişiye hitap edecek oyunu bizle de buluşturmalılar. İstisnai kavramlardan gidip sanki bizden yeterli kazanmıyorlarmış gibi davranmak yanlış. Senin gibi kaç kişi olduğunu düşünüyorsan bir o kadar da oyunu satın alan var.

5K abartı hocam eğer dolar fırlamazsa 3000'i geçmez. O da ülkeye kalmış artık. Şu ankinde zaten 2500 küsur yapıyor. "Neden koysun" mevzusuna girip "crack" kısmına değinmeyin artık. Bu ülkede sattıysa RDR2 ve GTA 5 satmıştır en yüksekteki listeden bahsediyorum. Yerelleştirme gayet yapabilirler o paraya. Rockstar'ı ne öldürür ne zarara sokar. Yeterli bir şekilde para kazanıyorlar. İnan GTA alan büyük bir kitle var ülkede en çok bilinen oyun daha ne olsun. Türkçe koymaları da illaki satışı artıracaktır. Koymamaları için onlar yerine bahane aramayı bırakıp koymaları için uğraşıyoruz. Son yıllarda oyun satın alma kültürünün oluşması da ek bir pozitiflik. GTA VI gibi çoğu kişiye hitap edecek oyunu bizimle de buluşturmalılar. İstisnai kavramlardan gidip sanki bizden yeterli kazanmıyorlarmış gibi davranmak yanlış. Senin gibi kaç kişi olduğunu düşünüyorsan bir o kadar da oyunu satın alan var.

Crack oyun zaten berbat bir şey, crack kullananlar bilir. Özellikle hikayeli oyunlarda oyun bozuk oluyor, buglar falan çıkıyor, crack'ten kaynaklı. TR halkı özellikle oyunun Online tarafını satın alıyor. İlk oynadığım oyun GTA'ydı, evet, TR'de büyük bir GTA fanatikliği var. Ama oyuna Türkçe koysanız bile bilmeden yama kurmaya çalışanlar olacaktır. Rockstar bir oyununu Türkçe çıkarmış, bu bence bir efsane olarak kalacak. En fazla 100k dolar olsun aslında yapabilirler ama uğraşmayacaklar bence en son Türkçe oyun çıkartan firma Rockstar Games olacak diğer fırmalar yapabilir ama Rockstar Games'in uzun yıllan yapmıyacağından eminim.

Crack oyun zaten berbat bir şey, crack kullananlar bilir. Özellikle hikayeli oyunlarda oyun bozuk oluyor, buglar falan çıkıyor, crack'ten kaynaklı. TR halkı özellikle oyunun Online tarafını satın alıyor. İlk oynadığım oyun GTA'ydı, evet, TR'de büyük bir GTA fanatikliği var. Ama oyuna Türkçe koysanız bile bilmeden yama kurmaya çalışanlar olacaktır. Rockstar bir oyununu Türkçe çıkarmış, bu bence bir efsane olarak kalacak.
Biz yine de gereğini yapalım 2 tweet atmak bizi öldürmez. Mafia neredeyse oldu olacak gibi zaten gelişmeleri takip ediyor musun bilmiyorum da. Ondan sonra hedef GTA VI.

Çıkmayacağına ben de ihtimal vermiyorum bu oyunda. Ama boşuna uğraşıyorsunuz falan niye diyorsunuz anlamadım. İşte problemimiz burda, illa her konuda fikir ayrılığı yaşayacağız. Birlik olamıyoruz maalesef. Özellikle de birlik olmamız gereken konularda.

Bir de yeni mafia oyununda gelişmeler daha olumlu. O oyuna sonradan iki dil eklediler zaten. Bizde aynısını yaptık ve gelme ihtimali var bu sefer.

Crack kullanımı mı? Rusyadakinin haddi hesabı yok. Türkiye'de crack kullanımı ile bir yazı yazdım ama yeniden 1 ay ceza yemek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı