GTA 6 Türkçe olarak çıkar mı?

O ülkede satamıyorsa o dil için neden masrafa girsin? Yanlış anlaşılmasın ben de Türkçe dil desteği istiyorum Rockstar oyunlarının çoğunu oynadım Türkçe dublajla oynamak nasıl bir his merak ediyorum doğrusu. Böyle zamanlarda Naughty Dog ve Suckerpunch’ı tebrik ederim. Rockstar’ın umurunda değiliz o zaman yapacak bir şey yok Türkiye ile ilgilenmiyorlar. Bu durum için kampanyalar vs. dışında yapabilecek bir şey yok.

https://x.com/MstafaKadir bu elemana destek verırsenız bır ayaklanma ıle bir ıhtımal.
Arkadaş, gerçekten sesini çıkartmaya çalışıyor. Aslında herkesin destek vermesi gerek.

Dying Light serisi, The Last of Us serisi (adamlar Türkçe dublaj çıkarttı) ve daha birçok oyun Türkçe dil desteğiyle çıkarttılar ve ülkemizde çok satan oyunlardan. GTA 6 da çok büyük bütçeli bir oyun olduğu için bence Türkçe dil desteğiyle gelecektir. Ayrıca Danca, Fince ve adını duymadığımız birçok dille gelecektir (Spider-Man 2 gibi).

İmkansız olduğunu düşünmüyorum. Çünkü GTA 5 Türkiye'de çok oynanmış ve satılmış bir oyun fakat benim çok bir umudum yok

Çıkmaz diyen arkadaşlar sercan sülün isimli arkadaşı araştırmasını tavsiye ederim konuya dönersek zamanında RDR 2, GTA 5 premium ve Enhanced versiyonları ve diğer Rockstar işleri Türkçe dil desteğine kavuşsun diye çok çok uğraşmış, ilişkiler olarak iyi aşamalar kaydedilmiş ama bir sonuca varılamamıştı. Hatta kendisi Rockstar, take-two ve 2K gibi firmalardan bizzat üst yöneticilik adına iş teklifleri de almış birisi. Gelme ihtimali var kısaca ilişkiler iyi ilerliyor

Adamlar Mafia 4'e dil desteği getirmiyorlar GTA 6 ya mı getirecekler. :d Evet tamamen değil ama evet siyasi nedenler de var... Mafia Türkçe çıkarsa ihtimali var.

%90 gelme ihtimali var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İmkansız olduğunu düşünmüyorum. Çünkü GTA 5 Türkiye'de çok oynanmış ve satılmış bir oyun fakat benim çok bir umudum yok
Haklısın. Bunun satış sayısı ile pek alakası yok daha doğrusu var ama yani umursamıyor veya istediklerinden fazlasını yapamıyoruz. Çeviri parasını çıkartacak kadar her türlü satılır. GTA 6'yı milyonlarca oyuncu bekliyor Türkiye'den alacak bir ton insan var. Ama benimde umudum yok. O tarz bir beklentim zaten yokta.

Belkide yapımcıların arasında İzlanda'lı insanlarda vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…