Satmasıyla pek alakası yok. 200bin nüfuslu İzlanda'nın, "İzlandaca'sı" yer alırken Türkçe'nin yer almamasının nedeni ancak siyasidir. Çıkacağını sanmıyorum. Discord bile hala açılmadı. Adamlar ülkedeki gelir kaybını bile ciddiye almıyorlar.
Satış oranını kafaya taksalardı nüfusu çok düşük olan ülkelerde veya satışı çok düşük olduğu belli olan ülkelerin dil desteği olmazdı.Çıkma ihtimali var. GTA 5 çok sattı o yüzden yapabilirler. Ama pek umudum yok.
Bunun siyasetle ne alakası var zamanın da Rockstar’da Avrupa siyasetinin gündemindeydi ne değişti? Rockstar oyunlarında o ülkelerin dilini mi yasakladı? Çoğu büyük firmanın Türkçe dil desteği getirmemesinin nedeni Türkiye pazarında istediği sonucu elde edememesi, korsan oyunların yaygın olması kısacası paragöz firmalar örneğin: EA, Ubisoft ,Activision. Sence neden Steam dolara geçti? Ya da Sony Türkiye’den çekildi? Genelde küçük çaplı firmalar ya da stüdyolar Türkçe dil desteği getirir pek çok kişiye ulaşmak için. Sence Rockstar gibi bir şirketin buna ihtiyacı mı var? Türkçe çıkarsa da çıkarmasa da oyunun deli gibi satacağını biliyorlar.Satmasıyla pek alakası yok. 200bin nüfuslu İzlanda'nın, "İzlandaca'sı" yer alırken Türkçe'nin yer almamasının nedeni ancak siyasidir. Çıkacağını sanmıyorum. Discord bile hala açılmadı. Adamlar ülkedeki gelir kaybını bile ciddiye almıyorlar.
O ülkelerle Türkiye’nin alım gücü bir mi?Satış oranını kafaya taksalardı nüfusu çok düşük olan ülkelerde veya satışı çok düşük olduğu belli olan ülkelerin dil desteği olmazdı.
Şuan bile 4000 TL oyun var ek paketlerle fln iyi geçiriyorlar.Tamamen ırkçı bir durum bence. Eklenmesi gerekir ama yapmıyorlar işte. Nasıl olsa satacak zaten. Bir de türko gidip bir oyuna 4000TL vermez
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.