GTA 6 Türkçe olarak çıkar mı?

Maliyet vs hikaye koca rockstar'da para mı yok? Hatta bu işi bedavaya değil üstüne para verip yapacak firmalar bile çıkar, sırf portföyüne gta 6 Türkçe desteğini kendilerinin sağladıklarını yazmak için. Ayrıca bu iş sadece oyuncuların harcadığı paraya bakıyor olsa rusça değil arapça koyarlardı. Ruslar kadar dünyada korsan kullanan millet yok. Araplar'da tam tersi bu gibi şeylere çok para harcayan bir millet. Keyifleri nasıl isterse öyle yapıyorlar benim anladığım bu.

Evet dediğin kısma kesinlikle katılıyorum sırf GTA markası diye ücretsiz yaparlar üstüne para bile verirler. Ruslar evet korsan kullanıyor ama orjinal oyunda çok fazla alıyor hocam yani kitle ikiye bölünmüş durumda. Yani bilmiyorum halbuki sosyal medya reklamlarında Türkçe var, hatta GTA Online üzerinden araba, mekan satın alırken bir çok noktaya Türk Bayrağı bile koyabiliyorsun. Belki de cidden doyumsuzlar daha çok kar bekliyorlar. Keyfide olabilir oyunu Türkçe olmasına rağmen satacaklar ülke de Türkçe olsa kıyamet gibi satar. Fiyatı ne olursa olsun 15 sene aynı oyunu oynayacağız.

Bu arada GTA 4 Steam'de çok olumlu yorum yapan ülkelerin 3. sırasında biz varız. GTA 5'te ise 6. sıradayız. Aynı şey Mafia serisi içinde geçerli kısacası ortada farklı bir durum var veya bizden daha çok şey bekliyorlar da ne yapalım yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…