GTA 6 ve sonraki oyunları kaldıracak sistem önerisi

2K yeterli kasma donma istemem 60 70 altına da insin istemem GTA 6 ve sonraki oyunlar için yeterli olur mu acaba?

2K yeterli kasma donma istemem 60 70 altına da insin istemem GTA 6 ve sonraki oyunlar için yeterli olur mu acaba?
Hocam öncelikle grafik takıntılıyım her şeyi fullerim Path Tracing açarım diyorsanız Nvidia'dan şaşmamanız gerek. Diyorsanız ki Path Tracing ile işim yok 7900xt güzel seçenek ama işin içine ışın izleme yani Ray Tracing girerse hatta onun en doruk noktası Path Tracing işin içine girerse Nvidia ve dlss teknolojisine güvenmekten başka şansınız yok.

Anladım ultrada kasmasın kafi o kadar derinlere inmeye gerek yok

Anladım ultrada kasmasın kafi o kadar derinlere inmeye gerek yok

Oyunun başına oturduktan sonra derinlere ineceksiniz hocam . Çok büyük paralar çünkü karşılığını almak isteyeceksiniz. Özellikle grafik takıntılıysanız Ray Tracing gözlerinize bayram ettirecek. İnternetten oyunlarda yarattığı farka bakabilirsiniz. Dediğimi daha iyi anlayacaksınız.

maksimum 73000 falan çıkarım monitörle birlikte falan dahası zor yani

NVIDIA'yı ve Intel'i boykot sebebiyle almak istemiyorum tek sebep bu yani ayrıca NVIDIA daha pahalı AMD'ye göre bütçemi bayağı aşıyor.

Son düzenleme:
maksimum 73000 falan çıkarım monitörle birlikte falan dahası zor yani
CPU: 7800x3d
GPU: 4070super
Ram: Xpg Lancer 2x16 6000mhz cl30
Ssd: Kingston renegade 1tb
PSU: FSP 750w gold
Anakart: MSI PRO B650-S WIFI
Sıvı Soğutma: Arctic Liquid Freezer III 360

Not: Tam hatırımda değil fiyatları şu an sanırım 64 65k tutuyor olması lazım. Bütçeyi 1-2k aşarsa anakartı düşürerek (MSI PRO B650M-P WIFI) yapabilirsiniz. İşlemci karar verdiğiniz 7900x3d'den çok daha iyi oyun performansında. Ramleri söylememe gerek yok 6000mhz tercih etme sebebim AMD resmi açıklaması sweet spot 6000mhz uclk:mclk 1:1 oran için. Ssd Fiyat performans canavarı. PSU en güvendiğim marka FSP'dir. Anakart b650's wıfı bu bütçenin en iyi anakartlarından. Sıvı soğutma ise ömürlük. 7800x3d güçlü ve sıcak bir işlemci sıvı soğutmayı araştırırsanız görürsünüz kullanıp şikayetçisi olmayan bir ürün. Çok sağlam bir soğutmadır kafanız rahat olsun diye onu yazdım eğer bütçe rahatlığı isterseniz ordan da düşürebilirsiniz.

Tekrar hatırlatıyım eğer Ray Tracing açacaksanız ki grafik kalitesini çok farkettiriyor AMD'yi unutmanızda fayda var. Sizi anlıyorum yüksek vram düşük fiyat cazip geliyor evet güzelde kartlar ama Ray tracing açınca AMD'nin şu an en iyi kartı 24GB Vram'li 7900xtx'i Cyberpunk'ta 1080p çözünürlükte Path Tracing açınca el sallayarak uzaklaşıyor ordan . FSR3 Açık olmasına rağmen 50fps veriyor ve bu 4k kartı. Dengi 4080Super ise 4k çözünürlükte Path Tracing'de DLSS ve FG ile 90fps veriyor . O yüzden tekrar hatırlatmak istedim. Ray Tracing teknolojisine iyi bakın farkı görün. Grafik takıntılıysanız oyun oynarken keşfedip sonra hayal kırıklığı yaşamayın. Farkını görün eğer açmam derseniz AMD yönelebilirsiniz ama ya bu ne güzel bir şeymiş derseniz Nvidia.

Son düzenleme:
2. el 4070 bulursam onu alayım öbür türlü almak istemiyorum siyonistlere açıkca destek veriyorlar.

2. el 4070 bulursam onu alayım öbür türlü almak istemiyorum siyonistlere açıkca destek veriyorlar.
Hocam orasını ben bilmiyorum açıkçası. Duyarlı olduğunuz için tebrik ederim. Teknoloji kısmı bu şekilde, 2. El piyasasına hakim değilim ama eğer bütçeye sığarsa 4070 ti super alırsanız uzun yıllar sizi üzmez. Nvidia AMD farkı anlattığım gibi kasaya yazdığım parçalarda güzel parçalar, çok iyi bir kasa oldu uzun vadeli. Kasa demişken kasa belirtmeyi unutmuşum. Zevkinize uygun parçaların sığabileceği fanlı kasa alırsınız. Ekran kartından da bütçenize göre tercih yaparsınız. Kasayı dizmeden bol bol araştırıp içinize sindiğinde alın ki aklınızda soru işareti kalmasın. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun dilerim.

Hocam daha çıkmamış oyunların sistem gereksinimlerini neremizden çıkarabiliriz? Daha çıkmamış oyun için neden sistem dizilir anlamıyorum.

Hocam daha çıkmamış oyunların sistem gereksinimlerini neremizden çıkarabiliriz? Daha çıkmamış oyun için neden sistem dizilir anlamıyorum.
Önceden hazırlanayım dedim ): Gitgide pahalılaşıyor kafayı yedim 150 bine bile ekran kartı satıyorlar bu nasıl fiyatlar abicim böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…