GTA 6 ve sonraki oyunları kaldıracak sistem önerisi

Toplam 65000 ekran kartına sonra da işlemciye daha çok para ayırdım RAM almayacağım şu anlık elindekilerle idare ederim.
Tamam o halde şöyle yapalım.

Anakart : MSI B650 Gaming Plus Wİ-Fİ
İşlemci : Amd ryzen 7500f
Ekran Kartı : AMD 7800XT
gerisi sizde ilerleyen yıllarda 4 5 sene sonra işlemci güncellemesi gerekebilir.

Anakart : MSI B650 Gaming Plus Wİ-Fİ
İşlemci : Amd ryzen 7500f
Ekran Kartı : AMD 7800XT
gerisi sizde ilerleyen yıllarda 4 5 sene sonra işlemci güncellemesi gerekebilir.
Knk 7500f 6k 7k bir şey en azından 10k ya çıkta çok rahat edersin bende %25 darboğaz yapıyor 4060ti ile en alt sınır yani 7500f.

@Jakiro13

Ryzen 5 7600, RX7800XT DDR5 Hazır sistem 45K civarlarına satılıyorken bu kadar bütçe ayırmanız biraz gereksiz geliyor bana. NVIDIA istememenizi anlayabiliyorum fakat bu kadar bütçeniz varken ve yaklaşık 1 ay sonra 5070'li bir sistem alabilecekken neden AMD?

Anakart: MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi
İşlemci: AMD Ryzen 7500F.
Ekran kartı: AMD 7800XT.
Gerisi sizde ilerleyen yıllarda 4 5 sene sonra işlemci güncellemesi gerekebilir.

Son çıkan ve çıkacak olan oyunları Ultra da kaç FPS oynatır.

Adama ben daha iyi bir işlemci almasını söyledim zaten. ben 4060ti ve 7500f ile alıyorum amd kas gücü olarak daha yüksek alır.
Arkadaş GTA 6'yı 60FPS ultra oynamak istediğini belirtti. Arkadaşın neden AMD fanboyu olduğu cevabını alamadım ama bu sistemle istediğini elde edemeyecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı