GTA 6 yeni Bloomberg sızıntısı

Waluigi08

Hectopat
Daha fazla  
Bildiğiniz üzere Bloomberg çalışanı jason schreier geçenlerde GTA 6 ile alakalı yeni sızıntılardan bahsetti. Sızıntı hakkında ne düşünüyorsunuz?
(Kısaca 2 ana karakter, biri kız ve aynı zamanda latin asıllı biri, senaryo ve olay örgüsü bonnie ve Clyde'dan esinlenilmiş, oyun genel olarak Miami'de geçecek, çeşitli kara mizah şakaları daha hafif olacak çünkü Rockstar bu konuda fazlasıyla hassaslaşmış, aynı zamanda Rockstar oyunun haritasını zamanla getireceği çeşitli güncellemelerle büyütecekmiş...)

Son düzenleyen: Moderatör:
Harita büyütme işi online'da olur ama rockstar gibi bir şirket büyütme işine girişir mi bilmiyorum. Bir kere yapar tam yapar. Benim korktuğum şey Rockstar'ın SJW'lere biat etmesi. Umarım öyle birşey olmaz. Öte yandan HD oyunlarda eski karakterlerin pabucunu dama attılar. Keşke Tommy olsa diyeceğim ama GTA 4'den sonra oyunun evrenini sıfırladılar. Onun yüzünden oyunlara remake bile gelmedi.

Çalışan var haklısınız da Rockstar'da büyük bir yere sahip GTA'nın yazarının gitmesi işleri daha da zorlayacaktır büyük umut var oyundan ve yazar yok bu yüzden patlamasın diye söyledim.

Biri gider biri gelir ne yazarlar vardır şu an şirkette zaten bir oyuna bu kadar süre ayrılıyorsa o oyunun kötü çıkma olasılığı çok azdır. Hele bir de Rockstar gibi dev bir firma yapıyorsa.

Bonnie clyde çiftinin sonu iyi bitmiyordu acaba GTA 4'teki gibi dramatik bir son mu yapacaklar GTA 5 fazla uçuk kaçıktı 4'ün ciddiyeti lazım.

Bu kaynak güvenilir mi? Bir sürü sızıntı yayınlandı. Birinde 3 karakter biri polis olacak deniliyordu. Diğerinde erkek ve kız kardeşi oynayacağız ailemiz mafya tarafından öldürülecek diyordu. Ben şahsen rdr2 gibi tek karakter üzerinden gideceklerini düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı