GTA 6'nın minimum sistem gereksinimi ne olur?

2060- 3060 diyenler hayal kuruyor. 2060 şu an bile problem yaşamaya başladı. GTA 6 zamanında ömrü biter. Artık ekran kartları çabucak bitiyor. Hele ki VRAM anlamında çok çabuk tükeniyorlar.
Cok yüksek sistem isteyeceğini sanmıyorum 2060 sistemler rahat oynar diye düşünüyorum minimum 8 GB RAM ister.
Bu sene çıkan oyunlar bile 32GB RAM istemeye başladı. GTA 6 mı 8 GB ile oynanabilecek durumda olacak hocam?

@Yiğit Fatin Tatar bir sitede.
  • İşletim sistemi Windows 10 64 Bit,
  • İşlemci Intel Core i5-4460 3,2 GHz/AMD FX-8350,
  • Ekran kartı AMD Radeon R9 390 ya da NVIDIA GeForce GTX 970 4gbv,
  • RAM 4 GB,
  • Sistem belleği 8 GB RAM,
  • 100 GB'lık depolama alanı,
  • DirectX 12 uyumlu grafik kartı.
  • Böyle diyor.

GTA 5 kadar olamaz zaten oyun. Koskoca 10 yıl aradan sonra bayağı fazla büyütürler gereksinimleri.

İlk gameplay gelmeden tahmin edilebilir bişey değil bu. RDR2 düşük sistemli PC de açılmıyordu, 2018 oyunu bir de.

2060- 3060 diyenler hayal kuruyor. 2060 şu an bile problem yaşamaya başladı. GTA 6 zamanında ömrü biter. Artık ekran kartları çabucak bitiyor. Hele ki VRAM anlamında çok çabuk tükeniyorlar.

Bu sene çıkan oyunlar bile 32 GB RAM istemeye başladı. GTA 6 mı 8 GB ile oynanabilecek durumda olacak hocam?

O oyunların optimizasyon rezalet çünkü. GTA 6 iyi optimizasyonla çıkar senelerdir uğraşıyorlar.

Rockstar GTA 6 için çok emek vermesi lazım çünkü çok beklendi.
Böyle büyük bir beklentiden de kötü bir optimizasyon yapmaz diye düşünüyorum Rocakstar'ın. Yani ortalama bir sistemde 60 FPS oynatır. Ancak 4 GB ekran kartlarında iyi bir performans alınacağını sanmam.

@Yiğit Fatin Tatar bir sitede
  • İşletim sistemi Windows 10 64 bit,
  • İşlemci Intel Core i5-4460 3,2 GHz/AMD FX-8350,
  • Ekran kartı AMD Radeon R9 390 ya da NVIDIA GeForce GTX 970 4GBV,
  • Ram 4 GB,
  • Sistem belleği 8 GB Ram,
  • 100 GB’lık depolama alanı,
  • DirectX 12 uyumlu grafik kartı
  • böyle diyor
Boyle bir sistem gereksinimi olacagini sanmıyorum.

Benim nacizane fikrim en kotu GTX 1660 Super isteyecegi seklinde olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı