GTA 6'nın minimum sistem gereksinimi ne olur?

2060- 3060 diyenler hayal kuruyor. 2060 şu an bile problem yaşamaya başladı. GTA 6 zamanında ömrü biter. Artık ekran kartları çabucak bitiyor. Hele ki VRAM anlamında çok çabuk tükeniyorlar.

Bu sene çıkan oyunlar bile 32 GB RAM istemeye başladı. GTA 6 mı 8 GB ile oynanabilecek durumda olacak hocam?

Dostum ben sadece örnek verdim 3060 3070 ile oynanır belki bilemem. Ama daha çıkmayan oyunun sistem gereksinimlerini konuşmak olmayacak işe amin demek gibi bir şey yani. Ne söylesek yalan olabilir.

2060- 3060 diyenler hayal kuruyor. 2060 şu an bile problem yaşamaya başladı. GTA 6 zamanında ömrü biter. Artık ekran kartları çabucak bitiyor. Hele ki VRAM anlamında çok çabuk tükeniyorlar.

Bu sene çıkan oyunlar bile 32 GB RAM istemeye başladı. GTA 6 mı 8 GB ile oynanabilecek durumda olacak hocam?

Minimum 8 dedim 32 GB RAM hangi oyun istiyor?

O yapım ile GTA'yı yan yana koymak mı? Ayrıca o oyun piyasaya çıktı GTA6 hala piyasaya çıkmadı.
Hocam oyun 2012'de duyuruldu ve 2022'de çıktı. Siz diyorsunuz ya oyun günümüze uyarlansa hiç çıkmaz. İşte adamlar çıkardı. Ne 2012'deki grafikler ne 2012'deki kontroller.

Çok abartmayın en az GTX 1650 Super önerilen ise 3070 falan olur 1080p için.
Abi GTX 1650 Super iyi bir ekran kartı gibi konuşuyorsunuz. Days Gone RDR 2 tarzı oyunları şu an orta grafiklerle 60 FPS civarı açıyor 2025 belki de daha ileride çıkacak bir oyuna GTX yetmez.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı