GTA 7 ne zaman çıkar?

Ben öyle konu açmam sen kafanı yorma 🤣 abart abart 50 yıl yap :D hahahaha 20 yıl diyor ya.

GTA 6 10.yılını doldurdu ve 2026'da gelmesi bekleniyor toplamda 13 yıl yaptı. GTA 6 en üstü olacağı için herhalde 15 yıldan aşağısını beklemiyorsundur. Birazcık matematiğin olsa anlardın zaten ne anlatıyorum sana :D.

GTA 6 10.yılını doldurdu ve 2026'da gelmesi bekleniyor toplamda 13 yıl yaptı. GTA 6 en üstü olacağı için herhalde 15 yıldan aşağısını beklemiyorsundur. Birazcık matematiğin olsa anlardın zaten ne anlatıyorum sana :D.

2026'da çıkacağının garantisi var mı? Rockstar'ın işi belli olmaz canı istediği zaman çıkarır. Bu işin matematikle alakası yok.
niye hemen ağlıyorsun ki :D

2026'da çıkacağının garantisi var mı? Rockstar'ın işi belli olmaz canı istediği zaman çıkarır. Bu işin matematikle alakası yok.
Niye hemen ağlıyorsun ki :D

Garantisi yok zaten bekleniyor. Gelecek sene çıkacağını da beklemiyorsundur zaten. Hesaplama yap bakalım GTA 6 gibi bir oyun 10+ yıldır hala çıkmamışken GTA 7 ne zaman çıkar. Garanti 15+ yılı var ve bence 20 yıl sürecek. İstediğin gibi gülmeye devam et aslan.

GTA 6 büyük ihtimalle 2024 ikinci çeyrek de çıkar. Peki sizce GTA 7 ne zaman çıkar ve hangi içerikler olur? Bence bugüne kadar yapılmış bütün Rockstar Games haritaları GTA 7'de olur. GTA 6'da galiba san fierro-las venturas-Vice City olacak.

31 yıl sonra.

Zaten GTA 6'ya son GTA denmemiş miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum?

Zaten GTA 6'ya son GTA denmemiş miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Neden son olsun ki en büyük markaları o. Daha sonra kullanmak için GTA 5'e las venturas ve san fierro haritalarını bile eklemediler.

Evet GTA 6 çıkıyor sıra GTA 7'de.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı